Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ικανοποίηση εμπορικών συλλόγων για την πετρελαιοκίνηση

Την ικανοποίησή της για την άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πετρελαιοκίνητων οχημάτων στην Αττική εξέφρασε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής,
Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου.
Η Ομοσπονδία τονίζει ότι η πετρελαιοκίνηση των χιλιάδων μικρών φορτηγών που εφοδιάζουν με αγαθά την περιφέρεια του Λεκανοπεδίου, συντελεί στον περιορισμό του κόστους μεταφοράς, δίνοντας μια ανάσα στις χειμαζόμενες, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, εμπορικές επιχειρήσεις.
Σημειώνει ακόμη ότι η απαγόρευση αποτελούσε ανταγωνιστικό μειονέκτημα των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.
«Αίρεται ένα μέτρο που είχε επιβληθεί προ εικοσαετίας, όταν η τεχνολογία ήταν τελείως διαφορετική και η ατμοσφαιρική ρύπανση ήταν σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα. Σήμερα η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ και η κίνηση των πετρελαιοκίνητων οχημάτων δεν αποτελεί αιτία ρύπανσης μεγαλύτερη από αυτή των βενζινοκίνητων», καταλήγει η Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...