Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Εφορία


  • ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ - ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ

Λίγες ημέρες έμειναν για να ρυθμίσει κάποιος τα χρέη του σε Εφορία, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, καθώς και στις τρεις περιπτώσεις η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Οκτωβρίου του 2011.



ΕΦΟΡΙΑ - ΔΗΜΟΙ
Χρέη που έχετε συσσωρεύσει προς το Δημόσιο και τους δήμους, μπορούν να ρυθμιστούν σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις αρκεί να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Κίνητρα για όσους μπορούν να αποπληρώσουν εφάπαξ. Δείτε την επείγουσα εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών στις εφορίες.
Σε ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν όλα τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2010 και τα οποία έχουν βεβαιωθεί στις Δ.Ο.Υ ή στα τελωνεία μέχρι την 22α Αυγούστου του 2011.
Ο οφειλέτης που θα υπαχθεί στη ρύθμιση μπορεί να απαλλαγεί ακόμη και από το 100% των προσαυξήσεων. Βέβαια, η μηνιαία δόση που θα καταβάλλει είναι αρκετά τσουχτερή καθώς η ελάχιστη μηνιαία δόση προσδιορίστηκε στα 1000 ευρώ ανά μήνα.
Για όποιον υπαχθεί στη ρύθμιση αναστέλλονται οι ποινικές κυρώσεις (ο νόμος προβλέπει πλέον ακόμη και διαδικασία αυτοφώρου για όποιον οφείλει στο δημόσιο). Τις ευεργετικές συνέπειες του νόμου χάνει, τέλος, όποιος δεν μπορέσει να αποπληρώσει τρεις μηνιαίες δόσεις
docΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)
Νέα ευκαιρία για ρύθμιση παρέχεται στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ. Όσοι υποβάλλουν αίτηση έως το τέλος Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσουν έκπτωση 20% επί των πρόσθετων τελών που έχουν επιβληθεί στα χρέη τους.
Η σχετική εγκύκλιος δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα. Προβλέπει ότι δικαίωμα ένταξης στη ρύθμιση, έχουν όσοι έχουν χάσει το δικαίωμα προηγούμενης ρύθμισης καθώς και όσοι εξακολουθούν

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...