Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέροντα στοιχεία στην 11η έρευνα Master Card Barometer

Σε τρέχουσες ανάγκες το «δώρο» των εορτών

Γράφει το MarketingWeek

11η έρευνα Master Card Barometer: Σε τρέχουσες ανάγκες το «δώρο» των εορτών
Φέτος τα Χριστούγεννα, οι Έλληνες καταναλωτές θα διαθέσουν όποιο επιπλέον εισόδημα λάβουν, στην κάλυψη τρεχουσών ή εκτάκτων αναγκών, σύμφωνα με την 11η έρευνα MasterCard Barometer.
Επιπλέον, η έρευνα αποκαλύπτει ότι 8 στους 10 συμμετέχοντες δεν θα πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι, εντός ή εκτός Ελλάδας. Η έρευνα καταγράφει γενικότερα σημαντική μεταβολή του τρόπου διάθεσης του επιπλέον εισοδήματος, αφού σχεδόν το 60% των Ελλήνων θα το χρησιμοποιήσει για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών (40%) ή θα το εξοικονομήσει για τυχόν έκτακτες δαπάνες (19/%).

Ενώ πέρυσι και πρόπερσι τα δώρα αποτελούσαν την πρώτη επιλογή διάθεσης του
ΥΠΟΙΚ: 'Ερχονται οι VIP ελεγκτές
ΥΠΟΙΚ: 'Ερχονται οι VIP ελεγκτές
Γραμμή Mαζινό για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δημιουργεί η κυβέρνηση, καθώς μετά τις προωθούμενες αλλαγές για την αναμόρφωση του πτωχευτικού δικαίου και τον χαρακτηρισμό των υψηλών ληξιπρόθεσμων οφειλών ως κακούργημα, ετοιμάζεται να ρίξει στην μάχη 2.335 vip ελεγκτές που θα συνδράμουν στην όλη προσπάθεια. Οι ελεγκτές αυτοί θα «δεθούν» με συμβόλαια αποδοτικότητας για την επίτευξη των στόχων, ενώ είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους καταστάσεις«πόθεν έσχες»

Η προκήρυξη μάλιστα για τους πρώτους 762 ελεγκτές που αφορούν στο νομό Αττικής άρχισε να

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...