Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

ΕΞΠΡΕΣ: "Προσχέδιο... δεσμεύσεων για διαρθρωτικές αλλαγές".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "με στόχο να υπάρξει προσχέδιο δεσμεύσεων από την ελληνική κυβέρνηση στη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ύψους 130 δισ. ευρώ, οι
επικεφαλής της τρόικας ξεκίνησαν από χθες πυρετώδεις διαβουλεύσεις με τους υπουργούς, που θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο".

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αλλάζει σελίδα η χώρα. Καταρχήν συμφωνία για το PSI - Μάχη για το επιτόκιο".


Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μάχη μέχρι αργά χθες το βράδυ στο Μαξίμου, ώστε να διαμορφωθεί προκαταρκτική συμφωνία για το PSI, που δημιουργεί νέα δεδομένα στο δημοσιονομικό χάρτη της χώρας «κουρεύοντας» 100 δισ. ευρώ δημοσίου χρέους και εξοικονομώντας ετησίως 4-5 δισ. ευρώ από δαπάνες για τόκους".

Η ΑΞΙΑ: "Το τραπεζικό ράλι (+40%) ...η κερδοσκοπία με κοινές (χωρίς ψήφο) μετοχές και το θρίλερ με το επιτόκιο του PSI".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το ράλι των τραπεζικών μετοχών στο Χρηματιστήριο και η ανατίμηση άνω του 40% για πολλές εξ αυτών από τα επίπεδα που είχαν διαμορφωθεί στο τέλος του 2011, συνδέονται άμεσα με το PSI και τις προσδοκίες που διαμορφώνονται γύρω από αυτό".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "«Κλείδωσε» η συμφωνία για το PSI των ομολόγων".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "εγγύτερα από ποτέ στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για το PSI βρίσκονται κυβέρνηση και θεσμικοί επενδυτές, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τη νέα συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα και συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ, ο πρωθυπουργός, Λ. Παπαδήμος, και ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, με τα υψηλόβαθμα στελέχη του IIF, Τσαρλς Νταλάρα και Ζαν Λεμιέρ".

 NAFTEMPORIKI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...