Κατηγορηματικό «όχι» Β. Κορκίδη στις απαιτήσεις της τρόικαςΤην κάθετη αντίθεσή του στις απαιτήσεις της τρόικας για μείωση του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Επέμεινε στην πρότασή του για τριετές πάγωμα των μισθών και συμπλήρωσε ότι σε συνδυασμό με τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους, το εργατικό κόστος μπορεί να μειωθεί περαιτέρω κατά 15% έως 20%. Δεν ικανοποιεί αυτό την τρόικα;, διερωτήθηκε.
Επιπλέον, ο κ. Κορκίδης τάχθηκε κατά ενδεχόμενης μείωσης των μισθών με νομοθετική πράξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οποιος έχει τα άντερα ας πάει στη Βουλή να ψηφίσει. Δεν ψήφισαν για το ωράριο των φαρμακείων, θα ψηφίσουν μειώσεις μισθών;»

 
NAFTEMPORIKI.GR 

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *