Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμασίες περίμεναν τους βουλευτές της ΝΔ στο Δήμο Νάξου ΑΠΟ NAXOS NOW


 Με συνθήματα αποδοκιμασίες και ύβρεις «υποδέχτηκαν» το κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους βουλευτές Ευριπίδη και Στυλιανίδη, Γιάννη Βρούτση φίλους και μέλη της ΤΟ ΝΔ Νάξου αγανακτισμένοι πολίτες του νησιού την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Οι βουλευτές έφτασαν στο Δημαρχείο στις 2:30 μετά το μεσημέρι και αμέσως μετά την άφιξη του κ.
Στυλιανίδη στη Νάξο.
Εκεί τους «γιουχάρισαν» πολίτες που τους περίμεναν φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου και κατά των κομματων που την απαρτίζουν. Ο κ. Στυλιανίδης, πρώην Υπουργός Παιδείας τα άκουσε για τα καλά από τους λιγοστούς συγκεντρωμένους Ναξιώτες..
Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισβάλουν και μέσα στο Δήμο όμως δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να επιβάλουν την τάξη μέσα και έξω από το Δημοτικό μέγαρο.
Οι συγκεντρωμένοι μάταια περίμεναν την έξοδο των βουλευτών της ΝΔ για αρκετή ώρα.. Εκείνοι προνόησαν και έφυγαν «από την πίσω πόρτα» και έτσι απέφυγαν περαιτέρω αποδοκιμασιες…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...