Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λάκης Γαβαλάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς για μη απόδοση ΦΠΑ, ποσού 146.000 ευρώ. Πρόκειται για χρέη θυγατρικής εταιρείας του ομίλου επιχειρήσεων Γαβαλά, η οποία δεν είχε υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Ο κ. Γαβαλάς ξεκίνησε τις διαδικασίες ρύθμισης του χρέους του στην αρμόδια ΔΟΥ, ωστόσο αυτό δεν θεωρήθηκε αρκετό από την Δικαιοσύνη. Την Τρίτη το πρωί θα οδηγηθεί στις φυλακές.
Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στις 3 Δεκεμβρίου 2011, πάλι για χρέη προς το Δημόσιο.
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής είχε βρεθεί για δεύτερη φορά στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς είχε συλληφθεί μια ημέρα πριν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής για χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 7.597.233,96 ευρώ.
Κατά την έξοδό του από τον εισαγγελέα - καθώς αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση που είχε συλληφθεί - άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες, για τη μη απόδοση ΦΠΑ. Το αδίκημα περί ΦΠΑ θεωρείται κακούργημα.
Διαφήμιση

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *