Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

PUZZLE

Δέσποινα Γλέζου

PUZZLE

Μια έθνικ - new age μουσική ωρίμανση

Συνθέσεις, πιάνο, πλήκτρα: Δέσποινα Γλέζου
Ενορχηστρώσεις, πλήκτρα, κρουστά: Νίκος Πιτλόγλου




Ύστερα από συνειδητή αποχή 22 χρόνων από τις μουσικές σκηνές και τη
δισκογραφία, η Δέσποινα Γλέζου εκδίδει τις μουσικές της συνθέσεις σε ύφος εσωτερικό, διαχωρίζοντάς τις από τις ροκ καταβολές της.

Η αφοσίωσή της στη σύνθεση έργων και όχι τραγουδιών ξεκίνησε το 1980 στο Λονδίνο και εξελίχθηκε στην ησυχία του κτήματός της στη Νάξο, όπου είναι μόνιμα εγκατεστημένη. Στο Puzzle εκφράζει τα συναισθήματα που βιώνει ο άνθρωπος στην διάρκεια της ζωής του, στην άμεση επαφή του με τις σχέσεις, την φύση και τον εαυτό του.

Το έργο αναπτύσσεται σε τρία μέρη. Η “Αθωότης” απηχεί τις πρώτες εντυπώσεις και συναισθήματα του ανθρώπου κατά την επαφή του με τον κόσμο. Το “Βαλς της αθωότητας” γιορτάζει την χαρά της εφηβείας και της άνοιξης. Η “Ωριμότης” έρχεται να κλείσει έναν κύκλο ζωής με την αναζήτηση, τον έρωτα, τον αισθησιασμό, την προδοσία, την επιβεβαίωση και το καταστάλαγμά της.
Ο δίσκος διανέμεται από την Πολιτιστική Δράση - ΕΜΣΕ στα κεντρικά δισκοπωλεία σε Αθήνα και επαρχία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 32 52 192 ή στο e.m.s.e.action@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...