Αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας από τον Τζών Τέρρι

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας προχώρησε στην αφαίρεση της αρχηγίας από τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Αγγλίας, Τζών Τέρρι.

Το αίτιο για την αφαίρεση του περιβραχιόνιου του αρχηγού αποτελεί η ρατσιστική επίθεση του Τζών Τέρρι κατά του αμυντικού της ΚΠΡ, Αντόν Φέρντιναντ, στον αγώνα Τσέλσι-ΚΠΡ, ο οποίος διεξήχθη τον Οκτώβριο.
Ο Τζών Τέρρι δηλώνει ότι «είναι αθώος και ότι σκοπεύει να το αποδείξει αυτό». Ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, εξέφρασε την υποστήριξη του, αλλά δήλωσε ότι «δεν μπορεί να επηρεάσει την τελική απόφαση».
Ο τίτλος του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες τιμές στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, οπότε η αφαίρεση του μ' αυτό τον τρόπο αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον Τζών Τέρρι.

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *