Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κάθε φορά που βάζει γκολ κάποιος πεθαίνει!

Οι φαν της Άρσεναλ έχουν συνδέσει το όνομα του μέσου της ομάδας Άαρον Ράμσεϊ, με μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις, μεταξύ των οποίων και ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον.
Όπως υποστηρίζουν, κάθε φορά που ο σταρ της Premier League σκοράρει, κάποια διάσημη προσωπικότητα πεθαίνει, με τη Γουίτνεϊ
Χιούστον να είναι ο τέταρτος θάνατος που «χρεώνουν» στον Ράμσεϊ μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Η σορός της τραγουδίστριας βρέθηκε λίγες ώρες μετά το γκολ που έβαλε ο 21χρονος παίκτης στον αγώνα με τη Σάντερλαντ,με τις παράξενες συμπτώσεις να έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, καθώς τότε σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη μέρα σκοτώθηκε ο ηγέτης της αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Τον Οκτώβριο ο Ράμσεϊ σκόραρε απέναντι στην Τότεναμ και τρεις μέρες μετά πέθανε ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς, ενώ αργότερα μέσα στον ίδιο μήνα έβαλε γκολ στην Μαρσέιγ σε αναμέτρηση του Champions League και την επόμενη ημέρα σκότωσαν τον Λίβυο ηγέτη Μοαμάρ Καντάφι.
Ένας φαν έγραψε χαρακτηριστικά στο φόρουμ της ομάδας: «Φοβάμαι ότι τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν ξανασκοράρει».
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...