Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΟΤΕ: Ειδικός κατάλογος εξαίρεσης από κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς

Στον ειδικό κατάλογο - Μητρώο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μπορούν να ενταχθούν πλέον οι πελάτες του ΟΤΕ, ώστε να εξαιρούνται από τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται από τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς.

Ο ειδικός κατάλογος προβλέπεται από το άρθρο 11 του Ν. 3471/2006 για
κάθε φορέα παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΤΕ [OTEr.AT] Σχετικά άρθρα τηρεί κατάλογο με τις τηλεφωνικές συνδέσεις, των οποίων οι συνδρομητές έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από τρίτους για εμπορική προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, οι συνδρομητές που επιθυμούν οι τηλεφωνικές συνδέσεις τους να ενταχθούν στον ειδικό κατάλογο, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στα καταστήματα OTE [OTEr.AT] Σχετικά άρθρα και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Στον ειδικό κατάλογο καταχωρείται μόνο ο αριθμός σύνδεσης και όχι το ονοματεπώνυμο ή άλλα στοιχεία του συνδρομητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...