Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας, διαφημίζουν την Ελλάδα

Μεγάλη καμπάνια για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα ξεκίνησαν έξι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Γερμανίας. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen διακινούν περίπου τα 2/3 του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία. Αποφάσισαν να....

δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες με διαφήμιση που καταχωρούν σε γερμανικά έντυπα με κυρίαρχο σλόγκαν το: «Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη».

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τονίσουν ότι η χώρα μας παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών.

Στην καταχώριση το γερμανικό κείμενο λέει:

«Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Όσο για αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση» λέει το κείμενο που δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...