Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς θα γίνει η παρέλαση. Τί αποφάσισε η Κυβέρνηση.

ΑΠΟ - ΑΜΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ
Σύμφωνα με κύκλους που πρόσκεινται σε κύκλους του ΠΑΣΟΚ, που πρόσκεινται σε κύκλους του MEGA, που πρόσκεινται σε κύκλους του Μαξίμου, η σύσκεψη κατέληξε σε συγκεκριμένα μέτρα με σκοπό την αποφυγή γιαουρτιών, οπωροκηπευτικών και φάπας.
Εισηγητής των μέτρων – ποιός άλλος – ο One

Man Show, το παιδί θαύμα που τα κάνει όλα και συμφέρει, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος.
Οι 2 βασικοί άξονες των μέτρων που αποφασίστηκαν είναι οι εξής:

 Μέτρο Α
Η εμφάνιση της μαθητιώσης νεολαίας στην παρέλαση


Ειδικά για φέτος θα απαγορευτούν οι συνηθισμένες στολές και ειδικότερα τα μίνι των μαθητριών. Η νεολαία θα πρέπει να παρελάσει αποκλειστικά με εσώρουχα (όπως φαίνεται και στα υποδείγματα, που θα πρέπει να αποτελέσουν τον μπούσουλα για μαθητές και καθηγητές).
Με το μέτρο αυτό, η Κυβέρνηση περιμένει να αποσπάσει την προσοχή των παρευρισκομένων από κάτι μπάζα τύπου Διαμαντοπούλου, Ξενογιαννακοπούλου και Τζάκρη, ώστε η παρέλαση όχι μόνο να κυλήσει ομαλά, αλλά και να έχει τεράστια συμμετοχή – ρεκόρ.

 Μέτρο Β
Η μουσική υπόκρουση


Όπως αποφασίστηκε, η μουσική που θα συνοδεύει την παρέλαση δεν θα είναι ένα ποτ πουρί από τα γνωστά εμβατήρια, αλλά όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Νταλάρα σε remix.
Με το μέτρο αυτό, η Κυβέρνηση ελπίζει οτι θα προκαλέσει σύγχιση σε όλους αυτούς που θα επιθυμούσαν να προκαλέσουν επεισόδια, με αποτέλεσμα να εκτονώσουν την οργή τους στα μεγάφωνα, ωστε οι Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές και παρατρεχάμενοι κολαούζοι να μπορέσουν να παρευρεθούν και να απολαύσουν το event απρόσκοπτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...