ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ;

Την ώρα που στην ΝΔ αναζητούν τρόπο να λύσουν το «γόρδιο δεσμό» της επιστροφής των διαγραφέντων, στο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι έτοιμοι να ανοίξουν σαμπάνιες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται το κόμμα του Π. Καμμένου να φτάσει συνολικά τους 10 βουλευτές, γεγονός που θα του δώσει τη δυνατότητα να συγκροτήσει Κ.Ο.
Ο 10ος βουλευτής που θα προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»φαίνεται τελικά ότι με την τελεσφόρηση των διαπραγματεύσεων να είναι ο Γιάννης Δημαράς.  
Δεν αποκλείεται ο κ. Δημαράς να ανακοινώσει σήμερα σε προγραμματισμένη συνεδρίαση των στελεχών του «Άρματος πολιτών» την προσχώρηση του σχηματισμού –είτε ως μορφώματος, είτε με την αυτόματη διάλυσή του- στο κόμμα του κ. Καμμένου.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πολιτικό «αρραβώνα» ο οποίος συντελείται εδώ και αρκετές ημέρες και, σύμφωνα με βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναμένεται να εξελιχθεί σε γάμο το αργότερο ως αύριο. Μέσα στην εβδομάδα τέλος, ο κ. Καμμένος και ο εκτελών χρέη γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Κ. Μαρκόπουλος, αναμένεται να ανακοινώσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος.

το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, απορρίπτει κάθε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Από το Γραφείο Τύπου του ΆΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν έχει συμφωνήσει απολύτως καμία συνεργασία.
Σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος, η οποία έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, απορρίπτει κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η θέση μας είναι ότι η κρίση, στην οποία βύθισε τη Χώρα μας, το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο επιβάλλει τη συγκρότηση ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου Κεντροαριστερής Κατεύθυνσης.

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *