Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στην ώρα τους τα βιβλία

Διαβεβαιώσεις ότι τα τετράδια των πανελλαδικών εξετάσεων και όλο το απαραίτητο υλικό θα είναι εγκαίρως στα χέρια των υποψηφίων καθώς και ότι έως τις 20 Αυγούστου θα βρίσκονται στα σχολεία όλων των βαθμίδων τα σχολικά βιβλία παρείχε χθες ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης.
Συγκεκριμένα, ο υπ. Παιδείας τόνισε ότι τα τετράδια των
πανελλαδικών εκτυπώνονται κανονικά και ότι θα είναι έτοιμα έως τις 30 Απριλίου (όπως είπε, κόστισαν 156.000 ευρώ συν τον ΦΠΑ) προκειμένου να διενεργηθούν χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ για το θέμα των σχολικών βιβλίων σημείωσε πως έως τις 10 Ιουλίου θα βρίσκονται στα σχολεία τα βιβλία του γυμνασίου και του λυκείου και έως τις 20 Αυγούστου τα βιβλία του δημοτικού.
Ο κ. Μπαμπινιώτης αναφέρθηκε στο νέο λύκειο και στο νέο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, τονίζοντας ότι η ρύθμιση δεν προωθήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, διότι οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ ζήτησαν περαιτέρω διάλογο, ενώ σχετικά με το ζήτημα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών υπογράμμισε πως όσοι αξιολογηθούν αρνητικά «θα πρέπει να βοηθηθούν για να διορθώσουν τα αρνητικά σημεία και όχι να απολυθούν ή να τιμωρηθούν με κάποιο τρόπο».
CITYPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...