Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Ισορροπημένη χαρακτήρισε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ ο Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Ρεάλ στο ΓΣΠ την Τρίτη, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.
«Αν δούμε αυτή την ομάδα θα δούμε ότι η δύναμη του γκρουπ είναι πιο σημαντική από την ατομική
ποιότητα. Επίσης μπορούμε να καταλάβουμε ότι παλεύουν όλοι μαζί. Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο κι αυτό είναι καλό μάθημα στο ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε πολύ τον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται στα προημιτελικά γιατί το αξίζει και όχι γιατί κάποιος τους το δώρισε. Πόρτο, Λιόν και Σαχτάρ είναι πίσω και ο ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ιστορία των δύο ομάδων, την οικονομική δύναμη των δύο ομάδων. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και τους σεβόμαστε πολύ. Μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Οταν έχεις μία ομάδα που σου δίνει χαρές, ονειρεύεσαι. Αν κάνει όνειρα, τα κάνει, γιατί η ομάδα του μέχρι τώρα του έχει επιτρέψει να το πιστεύει. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με την ομάδα μου να ανταποκριθούμε στο ρόλο του φαβορί, λόγω της οικονομικής διαφοράς. Για μένα, το καλύτερο στοιχείο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι πρόκειται για ισορροπημένη ομάδα. Για κάποιους αυτό δεν έχει σημασία, αλλά για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε κι εμείς ισορροπημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...