ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΙΕΡΟ ΣΦΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ένα ατυχές, ιερό σφάλμα διέπραξε η Ρωσική Εκκλησία, όπως παραδέχθηκε σήμερα το γραφείο τύπου. Επεξεργάστηκε φωτογραφία, εξαφανίζοντας ένα ακριβό ρολόι από το χέρι του πατριάρχη Κύριλλου. Μόνο που στην αντανάκλαση του γραφείου του, φαινόταν ξεκάθαρα ένα ακριβό ρολόι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ρωσική Εκκλησία δημοσιοποίησε στον ιστότοπό της μια φωτογραφία
η οποία είχε υποβληθεί σε επεξεργασία. Όπως παραδέχθηκε το γραφείο Τύπου της διέπραξε ένα «ατυχές σφάλμα» εξαφανίζοντας από τον καρπό του Πατριάρχη Κύριλλου ένα ακριβό ρολόι.
Εκπρόσωπος της Εκκλησίας δήλωσε στο πρακτορείο Interfax ότι είναι μια από τις βασικές  αρχές τους  να μην χρησιμοποιούν  προγράμματα που αλλοιώνουν τις φωτογραφίες για να αλλάξουν το περιεχόμενό τους (…) διαπράχθηκε μια τεράστια παραβίαση της δεοντολογίας.
Ο σάλος προκλήθηκε όταν τον ιστότοπο του Πατριαρχείου αναρτήθηκε μια φωτογραφία που έδειχνε  τον προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας να μην φορά τίποτε στον καρπό του, την ώρα που στο γραφείο όπου ακουμπούσε είναι εμφανής η αντανάκλαση ενός ρολογιού.
Έκτοτε έχει ανέβει στο ίντερνετ η φωτογραφία χωρίς την επεξεργασία. Το θέμα έχει λάβει διαστάσεις καθώς ο Πατριάρχης Κύριλλος έχει δεχθεί στο παρελθόν επικρίσεις επειδή φορούσε ένα ρολόι αξίας άνω των 30.000 δολαρίων.
Ο προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας, που φέρεται να πρόσκειται στον ισχυρό άνδρα της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, κατηγορείται από τα μέσα ενημέρωσης ότι πλούτισε στη δεκαετία του 1990 πουλώντας καπνό και αλκοόλ.
Επιπλέον, στα τέλη Μαρτίου σκάνδαλο ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα διαμένει σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες συνοικίες της Μόσχας και το οποίο ανήκει στον Πατριάρχη Κύριλλο.

ΑΠΟ - MATRIX 24

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *