Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η έξοδος από την κρίση είναι αριστερά

Ο λαός έχει κατανοήσει ότι «η έξοδος από την κρίση είναι αριστερά», δήλωσε από την Κεφαλονιά, όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Επιτέλους», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «μετά από δυο χρόνια πρωτοφανούς δυσαρμονίας της λαϊκής βούλησης με τις ασκούμενες πολιτικές, προκηρύσσονται εκλογές».

Οι εκλογές, δήλωσε, προκηρύσσονται μετά από την πίεση και την απαίτηση του λαού να μιλήσει, να εκφραστεί, να επιλέξει.

«Και το διακύβευμα αυτής της πολιτικής μάχης είναι προφανές. Ή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνέχιση του μνημονίου της λιτότητας και της καταστροφής, ή ένας νέος συνασπισμός εξουσίας, ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ, δυνατή Αριστερά, για να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση και να ξεφύγουμε από το μνημόνιο της χρεοκοπίας».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο λαός είναι πια ώριμος και θα αντέξει στους εκβιασμούς και τις πιέσεις.

«Αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, που ίσως να μην μας ξαναδοθεί, να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές, πρέπει να την αξιοποιήσουμε και θα την αξιοποιήσει ο λαός μας ώστε να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα και σε όλη την Ευρώπη» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...