Διορθώνει τα graffiti στις σχολές ο κ. Μπαμπινιώτης

 Ο κ. Μπαμπινιώτης ξεκίνησε εκστρατεία με στόχο να εξαλείψει όλα τα συντακτικά και ορθογραφικά
λάθη από τα συνθήματα στους τοίχους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας
 Διορθώσεις και βαθμολογία με ένα κόκκινο σπρέι θα βρίσκουν πλέον επάνω στα «έργα» τους και στα συνθήματά τους, όσοι αγνοούν  στους κανόνες της ελληνικής γλώσσας, καθώς επίσης και όσοι χρησιμοποιούν καταχρηστικά ξένες λέξεις αντί για ελληνικές.
Ήδη τα πρώτα «τεσσάρια» άρχισαν να εμφανίζονται στους τοίχους, κάτω από συνθήματα, που σημαίνει ως όσοι τα έχουν φτιάξει, πρέπει να τα διορθώσουν άμεσα, διότι ο βαθμός τους είναι «κάτω από τη βάση» και κινδυνεύουν με άμεσο σβήσιμο.
Η κίνηση αυτή του κ. Μπαμπινιώτη, είναι μέρος των διορθωτικών αλλαγών που πραγματοποίησε στο σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε μια προσπάθεια να το κάνει «πιο πραγματοποιήσιμο και πιο εφαρμοστέο» όπως δηλώσε.
Πάντως, από το υπουργείο Παιδείας εκδόθηκε ήδη ανακοίνωση που απαντάει στις πιθανές αντιδράσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν από τις «διορθώσεις» στα graffiti, όπου υπενθυμίζεται πως ο υπουργός συμμετέχει στην κυβέρνηση αμισθί με στόχο να καταγραφεί ως ο «νεώτερος ιεραπόστολος και κήρυκας του Χριστοδουλικού διαφωτισμού».
Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει στο αίτημα για έγκριση δαπάνης, προκειμένου να αγοραστούν ειδικά γάντια και μάσκα, που είναι απαραίτητα στον κ. Καθηγητή όταν χρησιμοποιεί το κόκκινο spray για να μη λερώνεται.

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *