Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το φιλελληνικό κίνημα φουντώνει στην Ευρώπη. Ας συμβάλουμε κι εμείς με μια υπογραφή!





ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ: «Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»...
Ολοένα και διογκώνεται το διαδικτυακό κίνημα «Σεισάχθεια», το οποίο... έχει ως στόχο την συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από όλη την Ευρώπη με απώτερο σκοπό την απαλλαγή της Ελλάδας από το «επαχθές» χρέος.
Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει σχεδόν 20.000 πολίτες. Ενώ η σελίδα της Σεισάχθειας στο Facebook, αυξάνει συνεχώς τους θαυμαστές της. Σκοπός της κίνησης είναι μόλις μαζευτούν 1.000.000 υπογραφές το κείμενο να σταλεί στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το αίτημα να διαγραφεί το ελληνικό χρέος.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στην ιστοσελίδα τους, «όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.
Το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαΐους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ: 1millionsignatures.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...