Το φιλελληνικό κίνημα φουντώνει στην Ευρώπη. Ας συμβάλουμε κι εμείς με μια υπογραφή!

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ: «Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»...
Ολοένα και διογκώνεται το διαδικτυακό κίνημα «Σεισάχθεια», το οποίο... έχει ως στόχο την συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από όλη την Ευρώπη με απώτερο σκοπό την απαλλαγή της Ελλάδας από το «επαχθές» χρέος.
Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει σχεδόν 20.000 πολίτες. Ενώ η σελίδα της Σεισάχθειας στο Facebook, αυξάνει συνεχώς τους θαυμαστές της. Σκοπός της κίνησης είναι μόλις μαζευτούν 1.000.000 υπογραφές το κείμενο να σταλεί στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το αίτημα να διαγραφεί το ελληνικό χρέος.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στην ιστοσελίδα τους, «όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.
Το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαΐους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ: 1millionsignatures.eu


Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *