*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ηλικιωμένη κούφανε τηλεφωνήτρια χρησιμοποιώντας σφυρίχτρα!


 
Δράση απέναντί στους ενοχλητικούς που την έπαιρναν τηλέφωνο εκ μέρους διάφορων εταιριών αποφάσισε να αναλάβει μια 61χρονη, αγοράζοντας μια σφυρίχτρα και περιμένοντας υπομονετικά το επόμενο τηλεφώνημα.
Η ηλικιωμένη, που ζει στο Πίρμαζενς της Γερμανίας, είχε φτάσει στο αμήν και τελικά τη νύφη πλήρωσε μια άτυχη τηλεφωνήτρια, η οποία την κάλεσε για να την ενημερώσει για ένα νέο προϊόν, αλλά αντί για απάντηση πήρε μπόλικα ντεσιμπέλ, με αποτέλεσμα σχεδόν να κουφαθεί από το ένα αφτί.
Ωστόσο, η πρωτότυπη τιμωρία που επέλεξε η 61χρονη, την έβαλε τελικά σε μπελάδες, καθώς η τηλεφωνήτρια κατέθεσε μήνυση εναντίον της, κατηγορώντας την για πρόκληση μόνιμης σωματικής βλάβης, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο 800 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...