*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Η νέα Aston Martin Vanguish !Η σπορ έκδοση του θρυλικού μοντέλου 
 H Aston Martin παρουσιάζει το νέο της σπορ μοντέλο πολυτελείας, που φέρει το ένδοξο για την εταιρεία όνομα «Vanquish». Σχεδιαστικά φαίνεται να έχει επιρροές από το γνωστό μας One-77 supercar.
Το αυτοκίνητο είναι κτισμένο επάνω σε νέα αρχιτεκτονική «γλώσσα», ενώ παίρνει κίνηση από το V12 μηχανικό σύνολο των έξι λίτρων και των 573 PS στις 6.750 σ.α.λ., το οποίο συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων Touchtronic 2.
Η μέγιστη ροπή της νέας Aston Martin ανέρχεται στα 620 Nm στις 5.500 σ.α.λ., με την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα να έρχεται σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα και την ανώτατη ταχύτητα να καταγράφεται στα 295 χιλιόμετρα την ώρα.
Η Aston Martin Vanquish θα είναι διαθέσιμη με διθέσιο και 2+2 αμάξωμα, με τιμή
εκκίνησης τις 190.000 λίρες.


Πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...