Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ "Είμαστε εκτός τόπου και χρόνου"

Έχετε χαζέψει εντελώς εκεί στη Νέα Δημοκρατία ε; 
Είσαστε που είσαστε μπήκε και το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε το κακό. Από την άλλη, πηγαίνει που πηγαίνει στο διάολο η ομάδα, ίσως το να το διασκεδάσετε έχει μια λογική. Κρίμα πάντως, γιατί φέτος ο πρόεδρος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, τόσες μεταγραφές να πάνε χαμένες αμαρτία είναι.
Απ'ότι φαίνεται η διαφημιστική που ανέλαβε ή μάλλον συνέλαβε το concept της καμπάνιας σας, συγκέντρωσε τουλάχιστον 10 GB δευτερογενούς έρευνας πάνω στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα και τις βασικές προτεραιότητες του στη ζωή, σε συνάρτηση φυσικά με τις τρέχουσες πολιτικοκοινωνικοοικονομικές συγκυρίες που μαστίζουν τη χώρα.
Φαντάζομαι πως οι εκατοντάδες συνάνθρωποι μας που έδωσαν τέλος στη ζωή τους, αυτοί
που κοιμούνται σε παγκάκια και τρώνε από τα σκουπίδια κτλ σκεφτόντουσαν "δε θα το αντέξω να βγούμε από την ΕΕ" και όχι πως δεν έχουν να πληρώσουν τους τοκογλύφους που "ταΐζετε" τόσα χρόνια ανελλιπώς, πως δεν μπορούν να προσφέρουν στις οικογένειες τους, πως βρέθηκαν στα καλά καθούμενα χωρίς δουλειά, πως κατέληξαν να τους κατηγορούν πως φταίνε για τη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα τους.
Φυσικά μπορεί για κάποιους από εσάς, το πρόβλημα να εστιάζεται στις σημαίες. Κάπου ανάμεσα στα 9000 ευρώ το μήνα, ίσως το χάσατε το έργο. Μπορεί η ευημερία της Ελλάδας, να προϋποθέτει την παραμονή της στην ΕΕ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε για τις συνθήκες.

Αντώνη, εσείς οι "έλληνες" δεν είστε ΕΜΕΊΣ οι ΈΛΛΗΝΕΣ.Πηγή:  RAMNOUSIA

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *