Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μικρές ανεμογεννήτριες: ανοίγει η αγορά στην Ελλάδα


Παρά το ρευστό πολιτικό και οικονομικό σκηνικό η MiniWind παραμένει συνεπής στους στόχους της, συνεχίζοντας να ανοίγει τον δρόμο προς τη βιώσιμη υλοποίηση μικρών ανεμογεννητριών στην Ελλάδα.
Έχοντας ήδη στην κατοχή της την πρώτη απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για μικρή ανεμογεννήτρια στην Αττική, η MiniWind είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκδοση των πρώτων όρων σύνδεσης για μικρή ανεμογεννήτρια Endurance E-3120 50 kW μετά τον Ν. 3851/2010.
Η πράξη αυτή πρακτικά σηματοδοτεί το άνοιγμα της αγοράς των μικρών ανεμογεννητριών αφού οι δύο κύριες αδειοδοτικές διαδικασίες που απαιτούνται για την εγκατάστασή τους, περιβαλλοντική αδειοδότηση και σύνδεση με το δίκτυο, έχουν πλέον αποσαφηνιστεί.
—Λίγα λόγια για τις Α/Γ της Endurance
Χιλιάδες ώρες μηχανικής ανάπτυξης και βελτίωσης του σχεδιασμού ενσωματώνονται σε κάθε
ανεμογεννήτρια της Endurance, με αποτέλεσμα η ανεμογεννήτρια των 50 kW να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κόσμο. Ο χρόνος λειτουργίας του συνόλου των ανεμογεννητριών προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο ωρών, με το Ηνωμένο Βασίλειο να επιδεικνύει αυτή την στιγμή διαθεσιμότητα 98%. Ωστόσο, ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό για ένα προϊόν παγκόσμιας κλάσης. Η E-3120 υποστηρίζεται από:
*Ποιότητα κατασκευής: Η κάθε ανεμογεννήτρια υποβάλλεται σε πάνω από 160 κατασκευαστικές επιθεωρήσεις και ώρες δυναμομετρικών δοκιμών.
*Κορυφαίους εμπόρους-αντιπροσώπους: Ο κάθε αντιπρόσωπος είναι εκπαιδευμένος για την εγκατάσταση και τη συντήρηση μιας ανεμογεννήτριας Endurance.
*Εργοστασιακή υποστήριξη: Οι ανεμογεννήτριες υποστηρίζονται από 5 χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασίες, μια αφοσιωμένη ομάδα μηχανικών υποστήριξης και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου για να μπορεί να γίνεται διάγνωση με ακρίβεια σε λειτουργικά θέματα.
—Σχετικά με τη MiniWind
Με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη φιλικότητα στο περιβάλλον η MiniWind ltd παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων παραγωγής καθαρής ενέργειας σε μεγάλο εύρος ενδιαφερομένων, από τον οικιακό καταναλωτή ρεύματος μέχρι τον επενδυτή που θέλει να συμβαδίσει με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής.
Με τα καινοτόμα αιολικά συστήματα της MiniWind ltd είναι εφικτή μια άκρως αποδοτική επένδυση στον νευραλγικό τομέα της ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...