*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Μαχαίρωμα Μετανάστη από Τάγμα ΧΑ, σταθμός ΑττικήςΕπίθεση με μαχαίρι από άγνωστα άτομα στο σταθμό του μετρό «Αττική» δέχθηκε μετανάστης από το Πακιστάν αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Όπως κατήγγειλαν οι αυτόπτες μάρτυρες λίγο μετά τις 23.30 οι δράστες, που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον αλλοδαπό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία και θα εξεταστεί εάν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος έχουν καταγράψει το συμβάν αλλά και τα πρόσωπα των ατόμων που τραυμάτισαν τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την επίθεση έγιναν 25 προσαγωγές υπόπτων ωστόσο αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό σε βάρος τους.
Σχετικό βίντεο ανέβηκε στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XmaWNPj3fwc
και σε καλύτερη ποιότητα στο:

http://www.servers-uploads.com/zzmrngmqu294/VID_20120617_235205.mp4.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...