Μαχαίρωμα Μετανάστη από Τάγμα ΧΑ, σταθμός ΑττικήςΕπίθεση με μαχαίρι από άγνωστα άτομα στο σταθμό του μετρό «Αττική» δέχθηκε μετανάστης από το Πακιστάν αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Όπως κατήγγειλαν οι αυτόπτες μάρτυρες λίγο μετά τις 23.30 οι δράστες, που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον αλλοδαπό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία και θα εξεταστεί εάν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος έχουν καταγράψει το συμβάν αλλά και τα πρόσωπα των ατόμων που τραυμάτισαν τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την επίθεση έγιναν 25 προσαγωγές υπόπτων ωστόσο αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό σε βάρος τους.
Σχετικό βίντεο ανέβηκε στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XmaWNPj3fwc
και σε καλύτερη ποιότητα στο:

http://www.servers-uploads.com/zzmrngmqu294/VID_20120617_235205.mp4.html


Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *