Ανοιχτή επιστολή Κατερίνας Προμπονά - Αποδείξατε για άλλη μία φορά πόσο μικροί και ευθυνόφοβοι είστε. Ανοιχτή επιστολή

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους ψήφισαν υπέρ των τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία της Χώρας. Στους: Ελευθερίου Λευτέρη, Φιλιπποπολίτη Άννα, Ωνάσογλου Έλλη, Συνοδινό Γιάννη, Κωβαίο Μιχάλη.
Αυτή είναι, λοιπόν, η «αναβάθμιση», που μας έταξαν προεκλογικά, της περιοχής αυτής;
Μπράβο σας που ενώ δεν έχετε φροντίσει να υπάρχει ένας όμορφος, ασφαλής χώρος στην παραλία για τα παιδιά μας, δίνετε άδεια να εκμεταλλευτούν το τελευταίο «ελεύθερο σημείο» της παραλίας.
Αποδείξατε για άλλη μία φορά πόσο μικροί και ευθυνόφοβοι είστε. Ντροπή που δεν είστε ικανοί να φτιάξετε μία Νάξο όπως της αξίζει, γιατί σας ενδιαφέρει μόνο η ψηφοθηρία και το ρουσφέτι, αδιαφορώντας για βασικά θέματα. Ίσως όμως να γίνομαι εγώ γραφική ζητώντας να υπάρχουν τόποι παιχνιδιού και γειτονιές όπως παλιά.
Σε άλλους δήμους κάνουν τα πάντα να δημιουργήσουν χώρους πρασίνου, παιδότοπους, παιδικές χαρές και πλατείες που κάνουν τη ζωή των κατοίκων πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη. Τα καταφέρατε περίφημα….
Συγγνώμη εάν σας στεναχώρησα… Αν βέβαια καταλάβατε κάτι ….


Μία αγανακτισμένη Δημότης της Νάξου

Κατερίνα ΠρομπονάΣχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *