Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

LONDON 2012 - Η τσάντα γράφει Nike αλλά το φερμουάρ Adidas!





  Η Yomna Khallaf, η οποία συμμετέχει στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης, έκανε την αποκάλυψη και πλέον στο Λονδίνο τα μέλη της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Επιτροπής, τρέχουν και δε …φτάνουν!

«Η τσάντα που χρησιμοποιώ για να βάζω ότι χρειάζομαι στις προπονήσεις, έχει το λογότυπο της Nike, όμως τα φερμουάρ της είναι Adidas», ισχυρίστηκε η κολυμβήτρια.

Τα μέλη της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Αποστολής, δια στόματος του γ.γ. τους, Motaz Sonbol, δηλώνουν συγκλονισμένα από την αποκάλυψη, την ώρα που η εταιρία Nike εκφράζει την ανησυχία της επειδή ίσως τα προϊόντα που έχουν δοθεί στους Αιγύπτιους δεν πληρούν τις προδιαγραφές των ειδών στάνταρ της εταιρίας.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο πρόεδρος της επιτροπής, Γεν Μαχμούντ Αχμέντ Αλί, ουσιαστικά παραδέχτηκε πως ο ίδιος επέλεξε να πάρει τα «μαϊμού» προϊόντα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης η οποία έχει «χτυπήσει» και την Αίγυπτο.
Στις δηλώσεις του, είπε:
«Υπογράψαμε συμβόλαιο με κινέζικη εταιρία διανομής, λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας».

To πιο εντυπωσιακό είναι οτι η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αιγύπτου αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας ότι το θέμα των μαϊμού προϊοντων είναι σαν την περίπτωση των πλαστών νομισμάτων. «Φταίς εσύ εαν σου δώσουν πλαστό χαρτονομισμα σε ένα μαγαζί;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...