Το τέλος του κόσμου, η συντέλεια και οι Έψιλον - Η 21η 12- 2012 το 183ο «τέλος» του κόσμου - ατάκες σε Facebook και Twitter

Πάλι έρχεται η συντέλεια. Πάλι αρχίσανε όλοι τις καταχωρήσεις, τις δηλώσεις, τα βίντεο και γενικά τις αποδείξεις περί της συντέλειας.
Φυσικά δεν υπάρχει τίποτε σίγουρο. Όλοι αναπαράγουν αυτά που είδαν σε ένα βίντεο, ή διάβασαν σε ένα βιβλίο. Όλοι αναπαράγουν προσωπικές εκτιμήσεις «τραβώντας» και «κόβοντας» στοιχεία για να τα ταιριάξουν σε αυτό που θεωρούν σαν αληθινό.
Αναφέρονται οι Μάγιας, η πυραμίδα του Χέοπος, ο Σείριος, κομήτες, πλανήτης Χ, πλανήτης Νέμεσις, Νιμπίρου, Αρμαγεδώνες, αστεροειδείς, ηφαίστεια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Για πολλούς θα έρθουν και οι Έψιλον, αυτοί οι μυστηριώδεις τύποι, οι οποίοι δίνουν «εργολαβικά» και με θαυματουργό τρόπο πληροφορίες σε μερικούς, τους οποίους προφανώς επέλεξαν «έτσι». Και φυσικά θα σώσουν την Ελλάδα, παρά την θεαματική, μνημειώδη και ακατανίκητη βλακεία που μας δέρνει εδώ και πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια.
Όλες αυτές οι φαντασιόπληκτες προβλέψεις δίνουν λαβή στους κατεξοχήν φαντασιόπληκτους (όπως κάποιοι «καταξιωμένοι» αστρονόμοι) να βγαίνουν και να λένε ότι όλα αυτά είναι βλακείες. Βέβαια πριν μερικά χρόνια, οι ίδιοι έλεγαν ότι η ύπαρξη εξωγήινων είναι μία βλακεία ανόητων ανθρώπων. Σήμερα (παρασυρμένοι αναγκαστικά από το ρεύμα της εποχής) βεβαιώνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Αυτό είναι ένα τυπικό
δείγμα ανθρώπινης αξιοπιστίας, ειδικά των «ειδικών».
Φυσικά εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση σε όλα αυτά. Και εγώ θα σας πω την προσωπική μου εκτίμηση. Αλλά δεν θα σας πω ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε μερικές μέρες.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο ανόητο κατά την γνώμη μου από το να θέλεις να υποτάξεις το σύμπαν και τους νόμους που το διέπουν σε ανθρώπινες ημερομηνίες. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι όταν κανένας δεν ήξερε τίποτε για καταστροφές και πλανήτες που θα μας εξαφάνιζαν, όταν κανένας δεν ασχολιόταν με καταστροφολογίες, υπήρχε ένας συγγραφέας ο οποίος έγραψε τα τελευταία βιβλία του στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αφού πέθανε το 1977.

Ο συγγραφέας αναφέρει για δύο καταστροφές:

Η πρώτη θα συμβεί (σε άγνωστη ημερομηνία, όταν θα περάσουμε μέσα από τα δαχτυλίδια της Αλκυόνης, οπότε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στους φυσικούς νόμους. Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι η γη πλησιάζει σε μία περιοχή του διαστήματος όπου υπάρχουν μεγάλα μαγνητικά ή ραδιενεργά πεδία. Μάλιστα η περιοχή αναφέρεται σαν Αλκυόνη.

Ο παρακάτω χάρτης (δεν ξέρω ποιος ακριβώς τον έφτιαξε) δείχνει το πώς υποτίθεται ότι είναι αυτά τα δαχτυλίδια.


οι αρχαίοι θεοί πρόκειται να ξανάρθουν μετά την μεγάλη καταστροφή.

Η δεύτερη καταστροφή πρόκειται να έρθει από τον πλανήτη Ερκόλουμπους, τον οποίο ο συγγραφέας αναφέρει με αρκετές λεπτομέρειες. Στην εικόνα βλέπετε το σχεδιάγραμμα του πως θα συναντηθούν τα δύο ηλιακά συστήματα.

Διαβάστε αυτό


Η δεύτερη καταστροφή πρόκειται να έρθει από τον πλανήτη Ερκόλουμπους

Ο πλανήτης αυτός είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τον Δία. Η ΝΑΣΑ έχει κάνει ήδη σχετικές αναφορές για ένα τέτοιο «άγνωστο» σώμα.
Αναφέρει επίσης ότι θα πλησιάσει την γη (και επομένως θα την καταστρέψει) κάπου γύρω στο 2.500. υπογραμμίζει μάλιστα ότι κανένας δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία της τελικής καταστροφής, αφού αυτή μπορεί να επιταχυνθεί ή να επιβραδυνθεί από Ανώτερους Νόμους, οι οποίοι δρουν έξω από την υποτυπώδη ανθρώπινη αντίληψη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ερκόλουμπους μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Τέλος υπάρχει μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια. Στον χάρτη για τον Ερκόλουμπους, χάρτη ο οποίος είναι σχεδιασμένος μάλλον πριν το 1970, υπάρχει ένας ενδιαφέρων πλανήτης, ο οποίος αναφέρεται σαν ΕΨΙΛΟΝ!

Δεν ξέρω αν είναι μία τυχαία συνωνυμία ή αν αυτήν την στιγμή σας αποκαλύπτω μία σημαντική πληροφορία, πάντως προσωπικά η πληροφορία αυτή μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Γενικά ο νοτιοαμερικανός συγγραφέας, «συμπαθεί» τους αρχαίους Έλληνες και μάλιστα λέει κάπου ότι οι αρχαίοι θεοί πρόκειται να ξανάρθουν μετά την μεγάλη καταστροφή.
Διαβάστε τα κείμενα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

πηγή

Πηγή:  RAMNOUSIA 

Το τέλος του κόσμου έχει ήδη αναγγελθεί... 183 φορές!


Η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα μείνει στην ιστορία ως το 183ο «τέλος» του κόσμου που έχει αναγγελθεί από την ρωμαϊκή εποχή, υποστηρίζει ο ιστορικός Λιούκ Μερί, σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde. 
Το τέλος του κόσμου έχει ήδη αναγγελθεί... 183 φορές!

Στο βιβλίο του «Μύθοι για το τέλος του κόσμου, από την Αρχαιότητα ως το 2012» ο Μερί κάνει λόγο για τα διάφορα σενάρια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς...
«Ποτέ το τέλος του κόσμου δεν είχε τόση επικοινωνιακή απήχηση. Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι στο εξής μια ημερομηνία που θα θυμόμαστε. Το συζητάμε, βέβαια, όχι τόσο γιατί πραγματικά θα έρθει το τέλος του κόσμου αλλά για φαίνεται ότι ορισμένοι το πιστεύουν. Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις πιστεύω εξ αιτίας του Ιντερνετ αλλά και από την ταινία 2012» δηλώνει ο Μερί.
«Εχω μετρήσει 183 τέλη του κόσμου από τη ρωμαϊκή εποχή ως σήμερα. Η τελευταία φορά ήταν το 2008 όταν δύο αστροφυσικοί είχαν προβλέψει ότι από το κέντρο ερευνών CERN της Γενεύης θα άνοιγε μια τεράστια μαύρη τρύπα που θα κατάπινε τη Γη», υπογραμμίζει.
«Το επόμενο τέλος του κόσμου θα γίνει στις 10 Απριλίου 2014. Πρόκειται για μια προφητεία των οπαδών της Καμπάλα που ισχυρίζονται ότι εκείνη την ημέρα θα συμβεί η εκδίκηση του διαβόλου. Υπάρχουν και πολλά άλλα που έπονται. Για να είμαι ειλικρινής υπαχουν τόσα τέλη του κόσμου μπροστά μας όσα υπήρξαν πριν από μας» αναφέρει ο Μερί.
Στην ερώτηση της εφημερίδας αν ο άνθρωπος φοβάται το τέλος του κόσμου ο ιστορικός απαντάει:
«Το τέλος του κόσμου υπάρχει από την αρχή του κόσμου. Είναι μια ιστορική αναφορά. Μάλιστα, σε μια βιβλική θεώρηση των πραγμάτων, πρόκειται για έναν μύθο που θεμελιώνει την ανθρωπότητα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι είμαστε επιζώντες της Καταστροφής (Νώε). Το τέλος του κόσμου είναι μια θεωρία που συνδέεται στενά με την μονοθεϊστικές θρησκείες που δεν έχει την ίδια θεώρηση του χρόνου με τους Μάγιας (οι οποίοι ειρήσθω εν παρρόδω δεν προέβλεψαν ποτέ το τέλος του κόσμου). Η Αρχαιότητα δεν φοβόταν το τέλος του κόσμου σε αντίθεση με τους μονοθεϊστές που πιστεύουν ότι όπως ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο ο Θεός θα τον καταστρέψει. Ο φόβος του τέλους του κόσμου είναι ο φόβος της Θείας τιμωρίας...» τονίζει ο ιστορικός.

Οι κορυφαίες ατάκες σε Facebook και Twitter

Τελευταία ανανέωση: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 19:57
Διαβάστε τις πιο αστείες ατάκες για το τέλος του κόσμου σε Facebook και Twitter: 
Το τέλος του κόσμου: Οι κορυφαίες ατάκες σε Facebook και Twitter

- «Στις 21 – 12 έρχεται το τέλος του κόσμου!
Μάγιας είσαι;»

- «Εδώ στην Ελλάδα, στο τέλος του κόσμου που θα γίνει το τσουνάμι, θα τραγουδάμε: ένα και δύο πηδάω τα κύματα...».
- «Μη στεναχωριέσαι ρε! Τα δανεικά που μου έδωσες θα στα γυρίσω, ο κόσμος να χαλάσει».
- «Αγαπητοί Έλληνες, συγχαρητήρια για την εκταμίευση της νέας δόσης.
Με αγάπη, οι Μάγιας».

- «Θα έρθει η συντέλεια και δεν θα έχουμε μάθει το "ποιος, ποιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος».
- «Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέλος του κόσμου, τι να φορέσω;»
- «Εσείς που θα κάνετε τέλος του κόσμου; Εμείς κανονίσαμε να μαζευτούμε σε σπίτι».
- «Μέχρι να έρθει το τέλος του κόσμου λέω να φάω όλα τα μελομακάρονα. Κρίμα να πάνε χαμένα...».
- «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: η NASA επιβεβαιώνει πως στις 21 Δεκεμβρίου 2012, γύρω στις 17:15, ο ουρανός θα σκοτεινιάσει. Το φαινόμενο αυτό λέγεται "νύχτα"».
- «Γαμώτο! Το τέλος του κόσμου πέφτει Παρασκευή! Χάνουμε το Σαββατοκύριακο!».
- «Φήμες λένε πως και να τελειώσει ο κόσμος στις 21 Δεκεμβρίου, το "Κωνσταντίνου και Ελένης" θα συνεχίζει να παίζει κανονικά από μονό του».
- «Την Παρασκευή λέω να ντυθώ με την τελευταία λέξη της μόδας...»
- «‎22/12/2012
13:41
-Νιώθω τόσο μόνος...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
13:43
-Μην φοβάσαι.... εδώ είμαι εγώ
Βασίλισσα Ελισάβετ».


απο http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *