Σε μάρμαρο πλέον οι επιστολές της Λαγκάρντ προς την Ελλάδα

 Η Κριστίν Λαγκάρντ, την ώρα που σκαλίζει την απόφασή της για αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας με την Ελλάδα, για να την κοινοποιήσει στη χώρα μας.
 Προς αποφυγή επανάληψης κρουσμάτων αλλοίωσης, όπως συνέβη με τη λίστα Λαγκάρντ, η πρόεδρος του ΔΝΤ, ανακοίνωσε ότι στο εξής, οποιαδήποτε αλληλογραφία με τις ελληνικές αρχές θα σκαλίζεται σε μαρμάρινες πλάκες
Με μια διακριτική ανακοίνωση, στην οποία αποφεύγει επιμελώς να πάρει θέση υπέρ ή εναντίον κάποιου από τους εμπλεκόμενους με τη λίστα, η Κριστίν Λαγκάρντ, κοινοποίησε σε όλα τα αρμόδια όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης, την πρόθεσή της να επαναφέρει σε κάθε μορφή επικοινωνίας με την Ελλάδα, την χαμένη τέχνη της γραφής σε μάρμαρο, που ως γνωστόν δεν αλλάζει με τίποτα.
Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κριστίν Λαγκάρντ, ήθελε να δοκιμάσει τη μέθοδο του τατουάζ πάνω στα σώματα των ελλήνων υπουργών Οικονομίας, αλλά όπως διαπιστώθηκε ύστερα από πειράματα με συνεργάτες της (ελληνικής καταγωγής), εύκολα μπορεί κανείς να αλλοιώσει ένα τατουάζ με λίστα από μεγαλοκαταθέτες, ειδικά όταν περιλαμβάνει ονόματα.
Όπως δήλωσε πάντως η ίδια η Πρόεδρος του ΔΝΤ, καλού κακού, έδωσε εντολή σε ειδικούς μαρμαράδες να σκαλίσουν άλλο ένα αντίγραφο της λίστας των ελλήνων καταθετών, το οποίο, σε περίπτωση που υπάρξει πάλι πρόβλημα και με τη δεύτερη λίστα, όχι μόνο θα φέρει η ίδια στη χώρα μας, αλλά θα το εντοιχίσει στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, για να είναι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει πάλι κάποια «παρεξήγηση».
Ήδη πάντως γίνονται προσλήψεις μαρμαράδων στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ και η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ, έχει αρχίσει να παίρνει μαθήματα σκαλίσματος σε μάρμαρο, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό καλέμι Montblanc που παράγγειλε ειδικά.

 (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 απο - μουφανετ

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *