Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Διευθυντής Ψηφοφοριών στη Βουλή, ο Λιάτσος!



Ενόψει των κρίσιμων νομοσχεδίων που θα περάσουν από τη Βουλή, η κυβέρνηση τοποθέτησε στο προεδρείο, κάποιον που θα ελέγχει τη «δεοντολογία» ενός αποτελέσματος και θα κόβει όσα δεν πρέπει να μεταδοθούν
ΦΩΤΟ - Ο νέος υπεύθυνος ψηφοφοριών της Βουλής, μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στη θέση του προέδρου
 (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
ΑΠΟ ΜΟΥΦΑΝΕΤ

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP» ..





Του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη
Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία της εφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την...καταστροφή της.
Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις ....μέσα από τα προεδρικά χείλη, για ένα μυστικό όπλο το οποίο θα αλλάξει την μορφή των πολέμων , έτσι ώστε να ξαναγίνει η Μεγάλη Δύναμης και να μπορεί να ζυγίζεται στην πλάστιγγα της παγκόσμιας πολεμικής αναγνώρισης με τις ΗΠΑ, η οποία έχει το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο. Όμως και οι δυο υπερδυνάμεις δεν σκέφτονται τα προβλήματα που υπάρχουν για την επιβίωση της Γης , μια και η Τρύπα του Όζοντος καλά κρατεί μια και οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην Γη, θα αυξηθούν κατά 10 βαθμούς, εις βάρος της επιβίωσης των ανθρώπων της. Επειδή δεν γνωρίζουμε το Υπέρ Όπλο της Ρωσίας , σας παρουσιάζουμε το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ, μέσα από ένα άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη, με τον πιο κάτω τίτλο :
ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΗ –ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»
«Η εργασία -βιάζομαι να το τονίσω-δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν εργασία οριστική. Θα ευχόμουν να κοιταχτεί σαν αφορμή για σοβαρή σκέψη πάνω σ’ ένα σπουδαίο θέμα, για φωτισμένη κρίση και καλοπροαίρετη επίκριση - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ». Τούτο ισχύει και για την εργασία που ακολουθεί :
  Θα συνεχίσουμε την εξέταση της Τηλεωδυναμικής Τεχνολογίας και του μυστικού προγράμματος HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ. Πολύ παράξενα είναι τα λόγια του τέως υπουργού αμύνης των ΗΠΑ κ. Κοέν, ο οποίος δήλωσε τον Απρίλιο του 1997:« Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα ,

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«PLAN A» ΚΑΙ «PLAN B»: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ;


Toυ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΙΑΛΛA* 
  Μια κυβέρνηση με πυρήνα την Αριστερά μπορεί να οδηγηθεί σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς, σε υπαναχωρήσεις κι οπισθοδρομήσεις λόγω αρνητικών ή «ευαίσθητων» γι΄ αυτήν πολιτικών συσχετισμών. Μια κυβέρνηση με πυρήνα την Αριστερά είναι ένα «plan B», ένα εναλλακτικό σχέδιο

Υπάρχει η άποψη πως είναι μονόδρομος για τον ΣΥΡΙΖΑ να θέσει το ζήτημα της κοινωνικής αλλαγής μαζί με τις άλλες δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς το εναλλακτικό σχέδιό του για την κοινωνική αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό το σχέδιο, γράφει ο Γ. Μηλιός σε άρθρο του στην Αυγή, δεν είναι απλώς το "Plan A", είναι το μοναδικό σχέδιο που υπάρχει, δεν υπάρχει "Plan B".


εναλλακτική πρόταση της εθνικής αναδίπλωσης, της περιχαράκωσης εντός των συνόρων, οδηγεί σε μια αναγκαστική συμμαχία με την εθνική αστική τάξη, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον υποτίμηση της εργασιακής δύναμης, θα στραφεί αναγκαστικά ενάντια στους μετανάστες αλλά και σε όσα κράτη δυνητικά αποτελούν «ανταγωνιστές» της χώρας «μας». Αυτή η στρατηγική όχι απλώς δεν βρίσκεται στα «αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά δεν είναι καν αριστερή, είναι εθνικιστική-αστική στρατηγική." (Η Αυγή 21/10/2012)
Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη του καθηγητή Μηλιού κι αποτελεί την αφετηρία του συλλογισμού μου. Ας δούμε λίγο ποιο είναι αυτό το "Plan A" του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρω επιγραμματικά:

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τι θα πουλήσουμε μέχρι το 2016 - Ο πλήρης κατάλογος των αποκρατικοποιήσεων


ΑΠΟ http://www.fpress.gr
Δεκάδες περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, μπαίνουν στη σειρά για πώληση. Ο πλήρης κατάλογος με τα περιουσιακά στοιχεία που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν, ενσωματώθηκε στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο  μέχρι το 2016 που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. Το 2016, προγραμματίζεται από τώρα να πουληθούν οι μετοχές των τραπεζών που θα περιέλθουν στο δημόσιο μέσα από τη διαδικασία των ανακεφαλαιοποιήσεων. Δείτε τον πλήρη κατάλογο

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Management του ΤΑΙΠΕΔ σε διεθνή χέρια και μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε "ειδική οικονομική ζώνη". Αυτές είναι δύο από τις σημαντικότερες συνθήκες ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του συνδέσμου των Γερμανών Βιομηχάνων στην Ελλάδα, κ. Daniel Sahl.

Και οι χειρότεροι αποικιοκράτες δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν τόσο ωμά όσο ο κ. Daniel Sahl , εκ μέρους των Γερμανών Βιομηχάνων, διεκδικώντας απροκάλυπτα, ταπεινωτικά και προκλητικότατα την θεσμοθετημένη οικονομική κατοχή και μάλιστα Γερμανική, της χώρας, παράλληλα με την πλήρη κοινωνική και εργασιακή της διάλυση.
Σε όποια άλλη χώρα τολμούσε ο κ. Daniel Sahl να εκστομήσει τέτοιου είδους αποικιοκρατικές βλέψεις (και κάτι πολύ περισσότερο), θα είχε προκαλέσει γενική κατακραυγή και θα τον είχαν διώξει με τις κλωτσιές.
Στην ελληνική "μπανανία", όμως, όλα αυτά ακούγονται μάλλον ευχάριστα και με έκδηλη απληστία από τους κυρίαρχους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους αλλά και μια μερίδα της Αριστεράς, η οποία περίπου τα "ανέχεται" στο όνομα του δόγματος του ευρωπαϊσμού!
Πρώτη φορά οι σύγχρονοι αλλά και πέρα για πέρα αδίστακτοι αποικιοκράτες γίνονται δεκτοί από τα θύματά τους με τόσες δάφνες και τιμές, ενώ οι αποικιοκρατικές τους επιδιώξεις καλύπτονται τόσο κομψά πίσω από τα "περίλαμπρα" ευρωπαϊκά ιδεώδη, τα οποία συνιστούν την άλλη όψη ή την ιδεολογική μορφή, του πλέον άγριου ιμπεριαλισμού!
Συνέντευξη στον Δημήτρη Κατσαγάνη
ΕΡΩΤ:Κατά τη διάρκεια της ομιλίας σας στο Επενδυτικό Φόρουμ που διοργάνωσε πριν δύο εβδομάδες η “Internatiolal Herald Tribune” και η “Καθημερινή” υποστηρίξατε την ανάγκη εκαθίδρυσης “ειδικών οικονομικών ζωνών” στην Ελλάδα και ενός διεθνούς ή ευρωπαϊκού μάνατζμεντ στο ελληνικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). Μπορείτε να μας εξηγήσετε τις προτάσεις σας αυτές;
Daniel Sahl:Κατά πρώτον, μεταμορφώνοντας την Ελλάδα σε μία Ειδική Οικονομική Ζώνη, ενισχυμένη και από την απαραίτητη και προσαρμοσμένη οικονομική υποστήριξη και

ΟΑΕΔ: Για ποιους ανέργους μειώνονται επίδομα και δώρα



Περιορίζεται ο χρόνος που θα λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας όσοι το έχουν εισπράξει ξανά τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα αυστηρά κριτήρια που θα τεθούν σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2013.
Τα αυστηρά κριτήρια αναμένεται να επηρεάσουν σοβαρά τους εποχικά απασχολούμενους και οι πρώτοι που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις μειώσεις θα είναι εκείνοι που θα λάβουν το επίδομα ανεργίας το Φθινόπωρο του 2013.
Με τη νέα ρύθμιση, προκειμένου να υπολογιστεί η διάρκεια της επιδότησης, οι μέρες που έχει λάβει κάποιος το επίδομα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια θα αφαιρούνται από το προβλεπόμενο πλαφόν των 450 ημερών για την τετραετία. Έτσι για να εισπράξει κάποιος το ανώτατο επίδομα των 300 ημερών θα πρέπει να μην έχει επιδοτηθεί για περισσότερο από 150 ημέρες ανεργίας από το 2009. Εάν έχει τελικά περισσότερες από 150 ημέρες λάβει το επίδομα τότε θα εισπράξει όσα απομένουν μέχρι να φτάσει το όριο των 450 ημερών. Από 1η Ιανουαρίου 2014 τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας στην τετραετία δεν είναι δυνατόν να ξεπερνούν τα 400 και επομένως κάποιος θα εισπράξει το ανώτατο επίδομα των 300 ημερών μόνο εάν δεν επιδοτηθεί για περισσότερες από 100 ημέρες την τελευταία τετραετία. 
Παράδειγμα 1ο
Έστω ότι εμφανίζεται ασφαλισμένος του οποίου η έναρξη επιδότησης ανεργίας αρχίζει την

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Παράνομη η λειτουργία των ενεχυροδανειστηρίων, σύμφωνα με την ΤτΕ! - Τι να προσέχουν οι πολίτες




Αυτό που πρέπει να προσέχουν κυρίως οι πολίτες προκειμένου να μην εξαπατηθούν είναι αρχικά να κάνουν τη συναλλαγή αυτοπροσώπως στο εξειδικευμένο κατάστημα, το οποίο θα έχει σε εμφανές σημείο αναρτημένη την άδεια λειτουργίας του, καθώς και την άδεια των εργαζόμενων να πραγματοποιούν τις εν λόγω συναλλαγές
 Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι πολλοί που λειτουργούν παράνομα, δεν κόβουν απόδειξη για τη συναλλαγή, ούτε πληρώνουν φόρο 3,6% που τους επιβαρύνει, με αποτέλεσμα να αποκομίζουν έσοδα ύψους 50.000 ευρώ, δηλώνοντας ωστόσο στην εφορία εισοδήματα κάτω των 2.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην πληρώνουν καν φόρο.
απο την - Νεκταρία Πλόσκα 
H οικονομική εξαθλίωση και η απόγνωση οδηγούν εκατοντάδες πολίτες στις πόρτες των ενεχυροδανειστηρίων. Χρυσαφικά και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας ξεπουλιούνται για λίγα ευρώ. Τα ενεχυροδανειστήρια και τα καταστήματα αγοράς χρυσού ανθίζουν την ώρα που τα υπόλοιπα καταστήματα στην αγορά μαραζώνουν. Ενδεικτικά το 2011 μόνο στην Αττική άνοιξαν 214 καταστήματα, στην Κρήτη 59, στη Θεσσαλονίκη 36, και στην Πάτρα 29.
Για να ανοίξει κάποιος μια τέτοια επιχείρηση, χρειάζεται να έχει καθαρό ποινικό μητρώο και στην συνέχεια γνωστοποιεί την έναρξη λειτουργίας στην αστυνομία.
Τα ενεχυροδανειστήρια έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ  και  τα αποτελέσματα δείχνουν πλήθος παραβάσεων όπως τοκογλυφία, κλεπταποδοχή, αλλά και λαθρεμπόριο χρυσού μέσω off  shore εταιρειών.
Σε 95 καταστήματα διαπιστώθηκαν 1200 παραβάσεις ενώ δεσμεύτηκαν θυρίδες με χρυσαφικά και τιμαλφή. Μεταξύ άλλων εντοπίσθηκε και εταιρεία, η οποία έβγαζε στη Γερμανία μέσω επτά off shore εταιρειών, 135 κιλά χρυσού και 490 κιλά ασήμι χωρίς παραστατικά.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται . Καλό είναι πάντως οι πολίτες να προσέχουν. Πριν βάλουν στην ζυγαριά του ενεχυροδανειστή τα χρυσαφικά τους,να έχουν ήδη εκτιμήσει την αξία τους σε κάποιον επαγγελματία κοσμηματοπώλη. 

Του Πέτρου Κουσουλού 
Από «ομιχλώδης» έως και παράνομη χαρακτηρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος η λειτουργία των ενεχυροδανειστηρίων και των «goldenshops» στη χώρα μας. Σημείωμα που

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Νόαμ Τσόμσκι: "Με δέκα τεχνικές ελέγχουν το μυαλό"


Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους. 
1. Η τεχνική της διασκέδασης
 Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.
 Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ενδιαφερθεί για ουσιαστικές πληροφορίες στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Νευροβιολογίας και της Κυβερνητικής. «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία.
 Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκέφτεται· να επιστρέφει κανονικά στη φάρμα με τα άλλα ζώα». Απόσπασμα από το Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους.
2 . Η τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων

Αυτή η τεχνική ονομάζεται επίσης «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Πρώτα δημιουργείτε ένα πρόβλημα, μια «έκτακτη κατάσταση» για την οποία μπορείτε να προβλέψετε ότι θα προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση του κοινού, ώστε το ίδιο να ζητήσει εκείνα τα μέτρα που εύχεστε να

Πόσο «ναζιστική» είναι η σβάστικα;


Μία από τις πιό αξιοσημείωτες μορφές του «οριζόντιου» σταυρού, δηλαδή αυτού που χαράσσεται σε ένα επίπεδο που παριστάνει μία ορισμένη βαθμίδα της Ύπαρξης, είναι η σβάστικα, το σχήμα της οποίας φαίνεται ότι συνδέεται άμεσα με την πρωταρχική παράδοση,όχι μόνον επειδή υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους αλλά και γιατί απαντάται σ’ ένα πλήθος χωρών πολύ απομακρυσμένων και διαφορετικών μεταξύ τους.
Πράγματι, η σβάστικα απέχει πολύ από το να είναι αποκλειστικά σύμβολο της Ανατολής, όπως νομίζουν μερικοί• αντιθέτως, είναι από τα πιο διαδεδομένα, από τα βάθη της Ανατολής μέχρι και την απώτατη Δύση, αφού τη βρίσκουμε ακόμα και σε ιθαγενείς λαούς της Αμερικής. Είναι αλήθεια ότι στη σημερινή εποχή διατηρείται κυρίως στις Ινδίες και στην κεντρική και ανατολική Ασία, ίσως δε αυτές να είναι και οι μοναδικές περιοχές όπου η σημασία της εξακολουθεί να είναι γνωστή• ωστόσο, ακόμα και στην Ευρώπη, δεν έχει εκλείψει εντελώς. Στην αρχαιότητα συναντάμε αυτό το σχήμα ιδιαιτέρως στους Κέλτες και τους προ- Έλληνες• στη Δύση πάλι, ήταν άλλοτε ένα από τα εμβλήματα του Χριστού, και συνέχισε να χρησιμοποιείται ως τέτοιο σχεδόν μέχρι το τέλος του Μεσαίωνα.

  Η σβάστικα είναι στην πραγματικότητα το «σημείο του Πόλου». Αν τη συγκρίνουμε με το σχήμα του εγγεγραμμένου σε κύκλο σταυρού, διαπιστώνουμε εύκολα ότι πρόκειται, κατ’ ουσίαν, για δυο ισοδύναμα σύμβολα• μόνο που στη σβάστικα, αντί η περιστροφή γύρω από το σταθερό κέντρο να παριστάνεται από την περιφέρεια, δηλώνεται απλώς από μικρές γραμμές που προστίθενται στα άκρα των βραχιόνων του σταυρού σχηματίζοντας με αυτούς ορθές γωνίες• οι γραμμές αυτές εφάπτονται στην περιφέρεια και δείχνουν τη διεύθυνση της κίνησης στα αντίστοιχα σημεία. Καθώς η περιφέρεια παριστάνει τον εκδηλωμένο κόσμο, το

Ποιος ήταν ο βασικός υπαίτιος για την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου;



«Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος». Και μόνο στο άκουσμα αυτής της φράσης, έρχονται στον νου ....των περισσοτέρων ανθρώπων, ασπρόμαυρες εικόνες από ντοκυμαντέρ με όπλα, η σημαία της σβάστικας και μεταξύ άλλων, ένας άνθρωπος. 
Ο Αδόλφος Χίτλερ.
 Ο πόλεμος αυτός ήταν η μεγαλύτερη σύγκρουση της ανθρώπινης Ιστορίας.
 Δεκάδες έθνη ενεπλάκησαν και οι συνολικές απώλειες έφτασαν τις 55,5 εκατομμύρια ζωές. Παράλληλα καταστράφηκε το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης η οποία ήταν και το βασικό θέατρο των επιχειρήσεων του Πολέμου, αναφέρει το iefimerida.gr Ξημέρωνε 1η Σεπτεμβρίου όταν η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία εισέβαλλε στην Πολωνία. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε από τους Βρετανούς ως «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» όσον αφορά την ανοχή προς τον Χίτλερ. 
Ο Γερμανός καγκελάριος είχε δείξει τις διαθέσεις του τα προηγούμενα χρόνια, με την προσάρτηση της Αυστρίας αλλά και της Σουδητίας. Στην δεύτερη, περιοχή της Τσεχοσλοβακιάς, κατοικούσαν περισσότεροι από 3.500.000 Γερμανόφωνοι.
 Ποιος ήταν ο σκοπός του Χίτλερ; 
Το μεγάλο διπλωματικό ερώτημα τόσο της εποχής όσο και των μετέπειτα μελετητών ήταν -και είναι-, εάν ο Χίλτερ σκόπευε απλώς να δημιουργήσει μία Μεγάλη Γερμανία, ή μία γερμανική αυτοκρατορία σε όλη την ανατολική Ευρώπη. Όσοι ωστόσο πίστευαν το πρώτο, μάλλον

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...