*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Με αλεξίσφαιρο τζάμι η συνάντηση Τσίπρα-Σόιμπλε!

Μέσα σε ένα αλεξίσφαιρο «κλουβί» θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να κάνει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να αισθανθεί άνετα και ασφαλής.
Πίσω από ένα άθραυστο κρύσταλλο, σαν αυτά που χρησιμοποιούν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας για το επισκεπτήριο, θα γίνει αρχικά  η συνάντηση ανάμεσα στον Γερμανό Υπουργό οικονομικών και τον Αλέξη Τσίπρα.  Τουλάχιστον μέχρι ο κ. Σόιμπλε να βεβαιωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σκοπεύει ούτε να του καταλάβει το γραφείο, ούτε να τον προπηλακίσει ούτε να τον αφήσει να «πέσει» επάνω στον καφέ του.
Οι δύο άντρες, θα επικοινωνούν ακριβώς όπως οι κρατούμενοι με τους επισκέπτες τους, μέσω ακουστικών τηλεφώνου, ενώ αντί για χειραψία, θα ακουμπήσουν ταυτόχρονα τις παλάμες τους πάνω στο τζάμι, και θα κοιταχτούν με ύφος «Πέτρινα Χρόνια».
Μετά την πρώτη επαφή και υπό την προϋπόθεση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει το περίφημο «Τέστ του Νοικοκύρη», και θα πει τρεις φορές «Απεταξάμην τον Στρατούλη», ο κ. Σόιμπλε θα τον αφήσει να περάσει στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για την Ευρώπη των «Νοικοκυραίων» και για την επανεξέταση της διδασκαλίας των οικοκυρικών στα σχολεία.
 (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 απο μουφανετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...