Σοκαριστική αντικαπνιστική καμπάνια – Ογκος αναπτύσσεται σε τσιγάρο [βίντεο]
Λένε ότι ένας τρόπος για να βοηθήσει κάποιον να διακόψει κάποια επιβλαβή συνήθεια είναι να τον σοκάρεις. Αυτό πρέπει να σκέφθηκαν και οι εμπνευστές της νέας αντικαπνιστικής καμπάνιας, που δείχνει έναν καρκινικό όγκο να αναπτύσσεται πάνω στο τσιγάρο που καπνίζει ο πρωταγωνιστής της εκστρατείας.
Η νέα αυτή αντικαπνιστική καμπάνια, που εύκολα συγκαταλέγεται στις πιο μακάβριες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, θα προβάλετε στις τηλεοπτικές οθόνες, αλλά και σε διαφημιστικές πινακίδες σε ολόκληρη τη Βρετανία επί εννέα εβδομάδες.
Οπως εξήγησε ο ιατρός καθηγητής Νταμ Ντέιβις, μέσω του βίντεο αυτού μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν καρκινικό όγκο να αναπτύσσεται πάνω στο τσιγάρο, κατά αντίστοιχο τρόπο με τον οποίο θα αναπτυσσόταν και μέσα στο ανθρώπινο σώμα.


ΑΠΟ aragma.gr

 

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *