Παιχνίδια για ανήλικους αναρχικούς στην κατάληψη!  Ένα πλήρες «οπλοστάσιο παιχνιδιών», που σκοπό του είχε να δηλητηριάσει τις αθώες ψυχές όσων παιδιών είχαν την ατυχία να πέσουν στα νύχια των αυτονομιστών νηπιαγωγών, που σύχναζαν στο νεοκλασσικό της Λέλας, έφεραν στο φως οι άνδρες των ΜΑΤ που πραγματοποίησαν έφοδο χθες το μεσημέρι.
Ανάμεσά τους, ξεχώριζαν τα σετ ζωγραφικής μπουκαλιών (των γνωστών μπουκαλιών), αποκριάτικες μάσκες (που αποκαλούνται από τους ειδικούς ως «κουκούλες του ανήλικου») και κυριώς ένα προκλητικό σετ χειροτεχνίας που μαθαίνει στους νεαρούς αναρχικούς να πλέκουν μόνοι τους την πρώτη τους κουκούλα.
Μάλιστα δεν είναι τυχαίο, ότι στο καπάκι του συγκεκριμένου σετ πλεξίματος για την κουκούλα, εικονίζεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλλον λόγω της πρόσφατης στροφής προς τη νοικοκυροσύνη, σκοπεύει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο μάθημα των οικοκυρικών για τους νέους του κόμματος. 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 
απο  ΜΟΥΦΑΝΕΤ

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *