Τρακτέρ με μπάρες για την ελληνική αγορά

Εικόνα από το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας.

Εικόνα από το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας. Η ενσωματωμένη μπάρα στο τρακτέρ ονομάζεται Acorn (Βελανίδι) και αποτελεί αναφορά στην πεποίθηση πως όταν εμείς κάναμε μπλόκα, αυτοί έτρωγαν βελανίδια.

Με τις γνωστές ερυθρόλευκες μπαρες των διοδίων, ενσωματωμένες, θα κυκλοφορούν πλέον τα τρακτέρ, προκειμένου να διευκολύνονται τα εποχικά μπλόκα του Ιανουαρίου,  αφού πλέον θα χρειάζεται πολύ μικρότερος αριθμός οχημάτων για να κλείσει το δρόμο.
Ο μηχανισμός της μπάρας, βρίσκεται τοποθετημένος σε ένα κουτί, ανάμεσα στις δύο μπροστινές ρόδες, και ανεβοκατεβαίνει με το πάτημα ενός κουμπιού, από το ταμπλό, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει ο οδηγός. Επίσης, με ειδική παραγγελία και ελάχιστη επιβάρυνση, μπορεί η μπάρα να γίνει σπαστή, προκειμένου το τρακτέρ να μπαίνει σε χαμηλά γκαράζ. 
Ένα ενδιαφέρον τεχνικο χαρακτηριστικό, του νέου αξεσουάρ, τέλος, είναι ότι δεν μπορεί να ανέβει με τα χέρια. Πράγμα που διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν φαινόμενα ανυπακοής των οδηγών και «σπασίματος» του μπλόκου, όπως στην περίπτωση του «δεν πληρώνω»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
ΑΠΟ - Moufanet

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *