Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τρακτέρ με μπάρες για την ελληνική αγορά

Εικόνα από το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας.

Εικόνα από το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας. Η ενσωματωμένη μπάρα στο τρακτέρ ονομάζεται Acorn (Βελανίδι) και αποτελεί αναφορά στην πεποίθηση πως όταν εμείς κάναμε μπλόκα, αυτοί έτρωγαν βελανίδια.

Με τις γνωστές ερυθρόλευκες μπαρες των διοδίων, ενσωματωμένες, θα κυκλοφορούν πλέον τα τρακτέρ, προκειμένου να διευκολύνονται τα εποχικά μπλόκα του Ιανουαρίου,  αφού πλέον θα χρειάζεται πολύ μικρότερος αριθμός οχημάτων για να κλείσει το δρόμο.
Ο μηχανισμός της μπάρας, βρίσκεται τοποθετημένος σε ένα κουτί, ανάμεσα στις δύο μπροστινές ρόδες, και ανεβοκατεβαίνει με το πάτημα ενός κουμπιού, από το ταμπλό, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει ο οδηγός. Επίσης, με ειδική παραγγελία και ελάχιστη επιβάρυνση, μπορεί η μπάρα να γίνει σπαστή, προκειμένου το τρακτέρ να μπαίνει σε χαμηλά γκαράζ. 
Ένα ενδιαφέρον τεχνικο χαρακτηριστικό, του νέου αξεσουάρ, τέλος, είναι ότι δεν μπορεί να ανέβει με τα χέρια. Πράγμα που διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν φαινόμενα ανυπακοής των οδηγών και «σπασίματος» του μπλόκου, όπως στην περίπτωση του «δεν πληρώνω»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
ΑΠΟ - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...