Αφιερωμένο στο ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα, το σημερινό doodle της Google


Αυτή την ποτισμένη από γλυκόξινη ελληνικότητα εικόνα θα δουν σήμερα όσοι επισκεφθούν τη σελίδα της Google!
του Νίκου Ζαχαριάδη 
Την τεράστια σημασία σε παγκόσμιο επίπεδο, που έχει το ταξίδι του Έλληνα Marco Polo των επενδύσεων, του Έλληνα Πρωθυπουργού δηλαδή, στην Κίνα, αναδεικνύει με το σημερινό σχέδιο του λογότυπού του ο διαδικτυακός κολοσσός

Μια γραφιστική σύνθεση με ελληνικά και κινέζικα στοιχεία, που προσπαθεί να αναδείξει τη συγγένεια και τους οικονομικούς δεσμούς που συνδέουν τους δύο λαούς, θα συναντήσουν σήμερα εκατομμύρια χρήστες του internet που θα επισκεφτούν την πρώτη σελίδα της Google!
O μεγάλος επενδυτικός Τιμονιέρης Αντώνης Σαμαράς, σα νέος Μαο Τσε Τουνγκ, δείχνει προς το μέλλον ακτινοβολώντας επενδυτική αύρα, ενώ ο λαός κάτω από το γαλανόλευκο λογότυπο, είναι έτοιμος να τον ακολουθήσει έστω και για ανύπαρκτο, κατώτερο μισθό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που η Google αποφασίζει να αφιερώσει το λογότυπο της πρώτης σελίδας της σε επίσκεψη ξένου ηγέτη σε κάποια άλλη χώρα.
Έτσι, δίνει με την κίνηση αυτή, μια ηχηρή απάντηση σε όσους για δικούς τους λόγους, θέλησαν να υποτιμήσουν την πανανθρώπινη σημασία του ταξιδιού αυτού και κατηγορούν το επιτελείο του πρωθυπουργού για υπερβολική επικοινωνιακή προβολή (πρήξιμο-ζάλισμα), δυσανάλογη για τη σημασία του.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο ΜΟΥΦΑNET

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *