Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η κουτσουλιά του Αγ. Πνεύματος «έδειξε» Βενιζέλο!


Η εικόνα του Ευάγγελου Βενιζέλου, εμφανίστηκε καθαρά στην κουτσουλιά του Αγίου Πνεύματος, πάνω στο καπό της θωρακισμένης BMW, βάζοντας τους άπιστους Θωμάδες στη θέση τους! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
του - Νίκου Ζαχαριάδη
Ενώ η επιλογή ανάμεσα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, κινδύνευε να τινάξει τον ανασχηματισμό στον αέρα, μια «Θεία Φωτισμένη» κουτσουλιά έδωσε τη λύση στο αδιέξοδο…
 Οι εξελίξεις της χθεσινής ημέρας, δικαίωσαν πλήρως τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το επικοινωνιακό επιτελείο του, που επέμενε να ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ώστε να διαθέτει συμβολικά την πνευματική πιστοποίηση του Ύψιστου!
Πράγματι, ενώ οι διαπραγματεύσεις είχαν φθάσει σε αδιέξοδο και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, έμοιαζαν ανυποχώρητοι στη διεκδίκηση του υπουργείου Εξωτερικών, επισκέφθηκε το προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, το «τρίτο μέλος της «Ομοούσιας και Αδιαίρετης» Αγίας Τριάδας.
Η φρουρά έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο μιλάει για ένα Περιστέρι που εξέπεμπε μια απόκοσμη λάμψη, ενώ κάποιοι μπόρεσαν να διακρίνουν και το φωτοστέφανό του! Το Άγιο Πνεύμα -διότι περί αυτού επρόκειτο- αφού αιωρήθηκε λίγο πάνω από τη θωρακισμένη BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου, προχώρησε στην «αποστολή» του μηνύματός του, μέσω της πεπτικής οδού!
Πράγματι! Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα, η κουτσουλιά του Αγίου Πνεύματος είχε σχηματίσει, επάνω στο καπό του Ευάγγελου Βενιζέλου, ολοκάθαρη την εικόνα του! Η Θεία Σοφία, μόλις είχε εκφραστεί.

Αμέσως κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια τη Θεία Βούληση για το υπουργείο Εξωτερικών. Και, πράγματι, αμέσως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, παρέδωσε με μια υπόκλιση το χαρτοφυλάκιό του, στον νέο ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης, τον Ευάγγελο Βενιζέλο!
Ο πρωθυπουργός πάντως, ζήτησε από τους παριστάμενους δημοσιογράφους να
μη δώσουν ιδιαίτερη δημοσιότητα στο συμβάν, δεδομένου ότι το Άγιο Πνεύμα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί μόνο για επικοινωνιακούς λόγους πείθοντας τους ευήθεις οπαδούς ότι συμφωνεί με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού και όχι να νομίσουν ότι του υπαγορεύει και τις αποφάσεις του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα. Ειδικά όσοι ευσεβείς αισθάνονται ότι προσβάλλονται, παρακαλούνται να απευθυνθούν πρώτα στο επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού, που θέλησε να εκμεταλλευθεί τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος για να συσχετίσει συμβολικά τον ανασχηματισμό με «Θεία Φώτιση». Διαπράτοντας έτσι τη μέγιστη ασέβεια)

απο Moufanet

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...