Φεστιβάλ τεχνών «Ελαία» από 1-5 Αυγούστου στη Νάξο

Νάξος
Για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ Τεχνών Ελαία έρχεται στον Καλόξυλο της Νάξου από 1-5 Αυγούστου και καλεί τον επισκέπτη να γνωρίσει έργα ζωγράφων, γλυπτών και φωτογράφων, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει θεατρική παράσταση και μουσικές εκδηλώσεις.
Το Φεστιβάλ θα ανοίξει στην 1η Αυγούστου (19:00-21:00) στην πλατεία Αντ.Βασαλάκη η Κατερίνα Ασλανίδου με ένα διαδραστικό παραμύθι.
Στις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους Ν.Νικολάκη και Ν.Χωριανόπουλο στην κεντρική πλατεία στις 21:30.
Στις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου και την παρέα του στην κεντρική πλατεία στις 21:00.
Το Φεστιβάλ θα κλείσει με την συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην είσοδο του χωριού στις 21:30.
Στις εκθέσεις που θα είναι ανοιχτές καθημερινά από τις 19:00 έως τις 21:00 θα συμμετάσχουν:
Μαριάντα Παπαϊωάννου (ζωγραφική), Σόφη Παπαϊωάννου (γλυπτική), Αικατερίνη Χριστοδούλου-Πολυκρέτη (ζωγραφική), Ιδιωτική Λαογραφική Συλλογή Φ.Χωριανόπουλου, Έκθεση φωτογραφίας ερασιτεχνικής ομάδας Νάξου, Ρένα Μάκαρη (ζωγραφική) και Μαρία Φραγκουδάκη (ζωγραφική).

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *