Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τσίπρας: Χόρεψε ζεϊμπέκικο ως άνοιγμα στη «βάση» του ΠΑΣΟΚ

Η στιγμή του «Ζεϊμπέκικου αλά Ακης», που ολοκλήρωσε το «συμβόλαιο μη προδοσίας» με τον λαό του ΠΑΣΟΚ
 Την κλασική και αλάνθαστη μέθοδο επικοινωνίας των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ με τους ηγέτες τους επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τους προσελκύσει θυμίζοντάς τους τις ένδοξες ημέρες και δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανάρθουν
 Ένα νέο συμβόλαιο με τον «προδομένο» λαό του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας την υπόσχεση ότι αντίθετα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που δεν έχει χορέψει ποτέ ένα ζεϊμπέκικο, εκείνος θα το κάνει συχνά, δίνοντας πίσω στον προδομένο ψηφοφόρο τη χαμένη υπερηφάνεια του.
 Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν περίπου στο μέσο της εναρκτήριας ομιλίας του, στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, όταν ξαφνικά τα φώτα χαμήλωσαν και από τα μεγάφωνα ακούστηκε το «Αυτός, ο Άνθρωπος, Αυτός!», από τη φωνή της Ρίτας Σακελλαρίου!
Σχεδόν ταυτόχρονα, και ενώ ένα νοσταλγικό ιερό ρίγος διαπερνούσε την «πασοκογενή» πτέρυγα του ακροατηρίου, ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε στο μέσο της σκηνής και άρχισε να χορεύει, συνδυάζοντας το ασπρόμαυρο στυλ του Αντρέα Παπανδρέου, το ακροβατικό του Γιώργου Παπανδρέου και, τέλος, το κιμπάρικο στυλ του Άκη!
Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, Νίκος Ανδρουλάκης, δεν κρατήθηκε και άρχισε να χτυπάει παλαμάκια, όπως έχει εκπαιδευτεί να κάνει αυτόματα, μετά από τόσα χρόνια θητείας στο κόμμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλιοί ΣΥΡΙΖαίοι παρέμειναν σε όλη τη σκηνή χαρακτηριστικά απαθείς, γεγονός που δημιούργησε υποψίες ότι είχαν ειδοποιηθεί έγκαιρα και είχαν φροντίσει να πάρουν κάποιο ισχυρό ηρεμιστικό.

ΤΟΥ   Νίκου Ζαχαριάδη
απο μουφανετ        


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...