Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σαμαράς: Αφήνει μούσι Λίνκολν για να εντυπωσιάσει τον Obama!

Με τη δύναμη της θέλησης (εντολή Σαμαρά) και του ενθουσιασμού του, ο Αντώνης Σαμαράς, κατάφερε να μεγαλώσει μέσα σε 24 ώρες τα γένια του, ώστε να προλάβει στη συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα να μοιάζει με τον Λίνκολν για να τον εντυπωσιάσει. Συνεργάτες του εικάζουν ότι τραβάει τα μούσια του μόνος του για να μεγαλώσουν γρηγορότερα επειδή θέλει να είναι όλα έτοιμα από τώρα! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
ΤΟΥ  Νίκου Ζαχαριάδη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Αντώνη Σαμαρά και του επικοινωνιακού επιτελείου του, εν όψει της συνάντησης με τον Μπάρακ Ομπάμα, καθώς απομένει λιγότερος από ένας μήνας για να μεγαλώσει το μούσι ώστε να είναι όλα έτοιμα...Την ιδέα να εμφανιστεί μπροστά στον Αμερικανό πρόεδρο θυμίζοντας τον Αβραάμ Λίνκολν, προκειμένου να τον εντυπωσιάσει και να του δείξει πόσο σέβεται την Αμερική, φαίνεται να υιοθετεί ο έλληνας πρωθυπουργός, ύστερα από προτροπή των συμβούλων του.
Ταυτόχρονα, ο Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας να τιμήσει τον πρώτο έγχρωμο πρόεδρο, κάνει εντατικό σολάριουμ, ώστε να αρχίσει το χρώμα του δέρματός του να προσεγγίζει αυτό του αμερικανού προέδρου, έτσι ώστε να πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο τα κοινά τους στοιχεία.
Μάλιστα, σύμβουλοί του, προτείνουν στον έλληνα πρωθυπουργό να αναφέρει στη συζήτηση και τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο, ώστε να σπάσει ο πάγος και να δείξει πως δεν είναι ρατσιστής, αφού δεν έχει πρόβλημα με τους έγχρωμους!
Στα πλαίσια της προετοιμασίας, αποφασίστηκε επίσης να δημιουργηθεί ειδική ομάδα παρακολούθησης και υποστήριξης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα επιδιώξει να ακολουθήσει έστω και κρυφά, την ελληνική αποστολή, για να βρει ευκαιρία ως υπουργός Εξωτερικών να χωθεί σε κάποιο διάλειμμα των συνομιλιών και να παρασημοφορήσει τον αμερικανό πρόεδρο.

Τέλος, όσον αφορά στη δημόσια τηλεόραση, έχει σταλεί αυστηρή επιστολή σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσλήψεις προσωπικού, ώστε να μη στελεχωθεί πάλι κατά λάθος το κρατικό κανάλι με «Αριστερούς» και κάνουν καμία απεργία τις ημέρες της επίσκεψης – γιατί τότε ο Αντώνης Σαμαράς έκανε σαφές ότι θα κλείσει και την ΕΔΤ!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟ  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...