Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Σαμαράς: Αρνείται να πλύνει το χέρι που του έσφιξε ο Ομπάμα!

Ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ κοιτάζει με ηδυπάθεια και ψιθυρίζει τρυφερά, στο (άπλυτο) χέρι της χειραψίας του με τον Ομπάμα
Σε μια προσπάθεια να κρατήσει, όσο γίνεται περισσότερο διάστημα, ζωντανή την ανάμνηση της ιστορικής χειραψίας του με το είδωλό του, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν δέχεται να καθαρίσει το δεξί του χέρι!
Ανένδοτος, παρά την επιμονή των συμβούλων του, παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αρνείται με κάθε τρόπο να πλύνει το χέρι με το οποίο άγγιξε τον Μπάρακ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της χειραψίας τους.
Η στάση αυτή, όπως είναι αναμενόμενο, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι περισσότεροι παράγοντες αρνούνται πλέον να τον συναντήσουν για λόγους υγιεινής.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, προφανώς γοητευμένος από τον αμερικανό πρόεδρο, φαίνεται ότι αντιδρά με τον τρόπο που συνηθίζουν καμιά φορά οι fans διάσημων τραγουδιστών: Όταν αγγίζουν το είδωλό τους, αποφεύγουν μετά να πλύνουν το χέρι τους για να διατηρήσουν την αίσθηση και το άρωμα του star.
Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Αντώνης Σαμαράς κρατάει με ζήλο το χέρι στην τσέπη του, αποφεύγει να αγγίξει οτιδήποτε και συχνά το μυρίζει με κλειστά μάτια.
Άλλες φορές πάλι, το κοιτάζει με λατρεία και του μιλάει για το όνειρο της ανάπτυξης και για τις θυσίες του ελληνικού λαού, ενώ το βάζει στη συνέχεια να κάνει δηλώσεις κατά της λιτότητας.
Προκειμένου να αντιμετωπίσουν πάντως τα ζητήματα υγιεινής που θα προκύψουν από την παρατεταμένη απλυσιά του χεριού του (ήδη μετά από τρεις μέρες έχει πάρει ένα περίεργο σταχτί χρώμα και αναδίνει μια έντονη οσμή...), συνεργάτες του πρωθυπουργού σκέφτονται να παραγγείλουν ειδικό αεροστεγές γάντι-θήκη.
Μάλιστα στην εξωτερική πλευρά του γαντιού θα υπάρχει η εικόνα του Ομπάμα, να σκοτώνει σαν άλλος Άγιος Γεώργιος τη λιτότητα, εκπληρώνοντας έτσι την επίκληση του Αντώνη Σαμαρά στη βοήθεια του Θεού!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟ  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...