*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους! Στο εμπόριο το ποτό-αντίδοτο για τους ψεκασμούς!
Το ποτό που καταργεί τα συμπτώματα των ψεκασμών, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των ημερών και σε spray για πιο αποτελεσματική και οικονομική χρήση
του Νίκου Ζαχαριάδη
Το «Anti-Psek Mix» εξουδετερώνει την επίδραση των χημικών ουσιών του αεροψεκασμού, που προκαλούν υπακοή, εμμονή στη λογική και μια σειρά άλλων νεοταξικών συμπτωμάτων, χάρη στην διεγερτική ουσία «Ξυπνατερίνη» 
Με μεγάλη επιτυχία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ξεκίνησε από σήμερα και στη χώρα μας η διάθεση του περίφημου psychodrink, που δημιούργησε ομάδα φωτισμένων επιστημόνων για να βοηθήσει το κοινό να «ξυπνήσει ρε» και να αντιδράσει, Οι κλινικές έρευνες έδειξαν ότι όσοι δοκίμασαν το αντιψεκαστικό ποτό, επέδειξαν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στους ψεκασμούς, ενώ πειράματα σε πρόβατα έδειξαν ότι βοηθάει και αυτούς που αρνούνται ότι μας ψεκάζουν, να πειστούν.
Εμπορικά, το «Anti-Psek», σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, απευθύνεται στο 33% του πληθυσμού που πιστεύει στους ψεκασμούς, και το οποίο αποτελεί το ιδανικό target group αφού, όπως λένε, «αν πίστεψαν στους ψεκασμούς είναι έτοιμοι να πιστέψουν τα πάντα».
Πάντως το «Anti-Psek», δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από τον ΕΟΦ, γεγονός που σύμφωνα με εξειδικευμένα blogs οφείλεται στα συμφέροντα των κατασκευαστών αντιψεκαστικών καπέλων, που φοβούνται ότι το νέο προϊόν θα μειώσει τις πωλήσεις τους. 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
απο Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...