Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Οι 10 "must" εφαρμογές για το κινητό ενός επιχειρηματία

Οι έξυπνες συσκευές έχουν κατακλύσει την αγορά και έχουν αλλάξει πολλές από τις συνήθειές μας, όπως η επικοινωνία μέσω e-mails και η ενημέρωση. Είναι ενδεικτικό ότι πολλοί επιχειρηματίες ιδιαίτερα στο εξωτερικό χρησιμοποιούν τις έξυπνες συσκευές τους πιο πολύ απ’ ότι χρησιμοποιούν τους φορητούς τους υπολογιστές. Μάλιστα η δημιουργία εφαρμογών για τα κινητά έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που δεν είναι απλά χρήσιμες αλλά απαραίτητες για να μπορέσει ένας επιχειρηματίας να αποδώσει 100%. 
Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο χρήσιμες εφαρμογές για έναν επιχειρηματία:

1. Skype
Η πλέον πασίγνωστη εφαρμογή για κινητά, tablets, και Η/Υ σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τέλεια εικόνα και ήχο με όλους. Ιδανικό για meetings εξ αποστάσεως.
2. Asana
Η εφαρμογή που θα μεταμορφώσει την επιχείρησή σας. Η επικοινωνία μέσα σε μια επιχείρηση είναι το κλειδί για τη μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητα. Η εφαρμογή βοηθάει στο να
κατηγοριοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας και να βάλουμε προτεραιότητες σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.
3. Momento
Το προσωπικό σας ημερολόγιο δεν θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού εκτός από το κινητό σας. Το Momento σας υπενθυμίζει μια φορά την ημέρα, συνήθως το βράδυ, να κάνετε έναν απολογισμό της ημέρας που πέρασε.
4. Any.DO
Το Any.DO είναι ένας εύκολος τρόπος να μην ξεχνάτε τίποτα. Το μυστικό σε αυτή την εφαρμογή είναι να σημειώσετε κατευθείαν τι έχετε να κάνετε βάζοντας απλά υπενθύμιση και χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά.
5. Evernote
Η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή του μάνατζερ ευκολότερη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ημερολόγιο-σημειωματάριο και να αρχειοθετήσει το υλικό σας σε ό,τι μορφή θέλετε.
6. Google Drive
Μία από της πιο χρήσιμες εφαρμογές είναι αυτή της Google. Με έναν κωδικό μπορείτε από οποιονδήποτε Η/Υ αλλά και από το κινητό σας ή το tablet σας να διαχειριστείτε όλα σας τα αρχεία. Προγράμματα όπως excel, word και powerpoint μπορούν πλέον να είναι προσβάσιμα από παντού. Επιπλέον χρησιμοποιώντας το CalenMob – στην ουσία το ημερολόγιο της Google
αλλά και το gmail σας μπορείτε να οργανώσετε τα ραντεβού σας όπου και να βρίσκεστε.
7. Wally
Εάν θέλετε να κρατήσετε τα οικονομικά σας σε χαμηλά επίπεδα και να έχετε έλεγχο του τι χαλάτε και πού, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εφαρμογή. Ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος να θυμάστε τα έξοδά σας.
8. Flipboard
Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό περιοδικό επιλέγοντας εσείς τη θεματολογία του. Επιλέξτε εσείς τις ενημερωτικές πηγές που προτιμάτε και πάρτε τη σωστή ενημέρωση στα χέρια σας.
9. SignNow
Η ιδέα αυτής της εφαρμογής είναι απλή. Σου δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείς επίσημα έγγραφα όπου και να βρίσκεσαι. Ακόμα και να βάλεις την ηλεκτρονική υπογραφή σου!
10. Genius Scan
Ίσως η πιο χρήσιμη εφαρμογή για εξοικονόμηση χρόνου. Σας επιτρέπει να μετατρέπετε έντυπα σε ηλεκτρονική μορφή εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να βγάλετε «φωτογραφία» το έντυπο που θέλετε να σαρώσετε.
insurancedaily.gr

Πηγή: ERGON 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...