Πρόσθετο φόρο στα ακίνητα των ομοφυλόφιλων, ζητά ο Σεραφείμ!Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, μπροστά στον αμαρτωλό Google Map, όπου βρίσκονται σημειωμένα έπειτα από δική του πολύχρονη ενασχόληση, τα gay ακίνητα!
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, μπροστά στον αμαρτωλό Google Map, όπου βρίσκονται σημειωμένα έπειτα από δική του πολύχρονη ενασχόληση, τα gay ακίνητα!
του Νίκου Ζαχαριάδη 
 Με νέα επιστολή του προς το υπουργείο Οικονομικών και τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ζητάει την «τιμωρία» των ομοφυλόφιλων ιδιοκτητών με αύξηση της «Υποκειμενικής Αξίας» των ακινήτων τους

«Απαίτηση του Θεού» χαρακτηρίζει ο κ. Σεραφείμ τη θέσπιση ειδικών πρόσθετων φορολογικών κριτηρίων στα ακίνητα που φιλοξενούν «βρωμερές και αποτρόπαιες πράξεις ομοφυλοφιλικού τύπου» είτε οι ομοφυλόφιλοι στεγάζονται σε αυτά ως ενοικιαστές είτε ως ιδιοκτήτες!
 Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν διστάζει να εγκαλέσει τον υπουργό Οικονομικών, λέγοντας ότι τα περίφημα «Αντικειμενικά Κριτήρια» είναι αποδεδειγμένα ενάντια στη θέληση του Θεού, αφού ο Ύψιστος αναγνωρίζει μόνο ως αυθεντικά, τα «Υποκειμενικά δικά Του κριτήρια». Τα οποία εκφράζει νομίμως ο κ. Σεραφείμ.
 Επίσης προτείνει, τα επιπλέον έσοδα που θα προκύψουν, να δοθούν στη Μητρόπολη Πειραιώς προκειμένου να ενισχύσουν τον αγώνα της κατά της διεθνούς Μασονίας με την προμήθεια ειδικών πυρπολητικών αρμάτων, ώστε να «Πέσει φωτιά να τους κάψει».  Ο Μητροπολίτης επισύναψε μαζί με την επιστολή και λεπτομερή χάρτη της χώρας, όπου βρίσκονται σημειωμένα με ροζ τρίγωνο τα αμαρτωλά ομοφυλόφιλα ακίνητα – τα οποία όπως αναφέρει κατέγραψε ύστερα από παρακολούθηση χρόνων σε συνεργασία με τον Κύριο, ο οποίος ως γνωστόν είναι Πανταχού Παρών και μαζεύει πληροφορίες.
 Τέλος, στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Πειραιά, αφήνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο ειδικής φορολόγησης και των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών που επιδίδονται στην ντροπιαστική και ομοφυλόφιλη συνήθεια του στοματικού σεξ, το οποίο όπως αναφέρει «έχουν επιβάλλει στη χώρα μας οι gay Εβραιομασόνοι».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
απο Moufanet

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά καυσοξύλων με το κυβικό! - τα καυσόξυλα πωλούνται βάζει όγκου και όχι βάσει βάρους.- Πόσα κυβικά είναι ένας τόνος; Πόσα κιλά είναι ένα κυβικό μέτρο;

«Έξυπνη παρακολούθηση» πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα»

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *