Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’

 Υπόγραψε το, μέχρις οι υπογραφές να φτάσουν στο 1 εκατομμύριο. (Άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας) → www.1millionsignatures.eu

ΞΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Οι Γερμανοί με το Βασιλιά Κωνσταντίνο, στις αρχές του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Οι Αμερικάνοι, οι Εγγλέζοι και οι λοιποί Ευρωπαίοι, με τους υποτελείς πολιτικούς και στρατιωτικούς, στην Μικρασιατική καταστροφή.
Πρώτα δίχασαν τους Έλληνες. Πυράκτωσαν τις παρατάξεις με πάθη.
Φόρτωσαν τους αφελείς, με βαρειές πλάνες, περί Μεγάλης Ιδέας κλπ.
Κατέλαβαν την διαιρεμένη Ελλάδα. Την μετέβαλαν σε ξέφρενο και ξέφραγο αμπέλι. Και οργίαζαν. Απαλλοτρίωσαν την Εθνική ανεξαρτησία.
Εμπορεύτηκαν το αίμα του Ελληνικού στρατού στους Σαγκάριους.
Λοιδωρούσαν, την σφαγή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.
Απολάμβαναν την κοκκινισμένη από το αίμα θάλασσα από τις ναυαρχίδες.
Εξαθλίωσαν εντελώς, την Ελλάδα και τον πληθυσμό της.
Την ελεύθερη είσοδο γι’ αυτά, την έδωσε η εσωτερική ξενοδουλεία.
Και η ντόπια υποτέλεια.
Σήμερα πάλι την διαιρούν σε τάξεις και τις φανατίζουν μεταξύ τους.
Τους εργάτες βάζουν κόντρα στους μισθωτούς. Τους Δημοσίους υπαλλήλους κόντρα

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Επιμένει η Deutsche Bank για ενεργειακά κοιτάσματα στην Ελλάδα

Στο θέμα της πιθανής ύπαρξης σημαντικών ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ελλάδα επανέρχεται με νέα έκθεσή της η Deutsche Bank, τοποθετώντας μάλιστα το ζήτημα, στη λίστα με τα πλέον σημαντικά που θα μπορούσαν να προκύψουν το 2013.
Στην έκθεσή της για τις 13 πιθανές εκπλήξεις του 2013 σε διεθνές επίπεδο η γερμανική τράπεζα γράφει ότι «η Ελλάδα έχει μεγάλες υποθαλάσσιες εκτάσεις στη Μεσόγειο και αρκετές μεσογειακές χώρες έχουν ήδη εντοπίσει και εκμεταλλεύονται υποθαλάσσιους φυσικούς πόρους, με κυριότερο το πεδίο της Λεβαντίνης μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου».
Όπως εξηγεί, μια σειρά από μελέτες που έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοια κοιτάσματα στη Μεσόγειο ως βάση για τις συγκρίσεις τους, τοποθετούν την πιθανή αξία των κοιτασμάτων νότια της Κρήτης έως και στα 600 δισ. δολάρια, που, όπως έγραφε στη σχετική παλαιότερη έκθεση, θα σήμαινε καθαρό όφελος για το δημόσιο της τάξης των 214 δισ. ευρώ ή 107% του σημερινού ΑΕΠ.
Τα αποτελέσματα των σεισμολογικών ερευνών που έχουν ξεκινήσει αναμένονται στα μέσα του 2013.
Η Deutsche Bank επισημαίνει, ότι η ανακάλυψη ενεργειακών κοιτασμάτων που αξίζουν περισσότερα από ολόκληρο το ελληνικό χρέος, θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του 2013.

Πάντως, η πρόσφατη έντονη φιλολογία σχετικά με αποθέματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης, που είχε ξεκινήσει πάλι από έκθεση της Deutsche Bank, βασιζόμενη σε στοιχεία έρευνας Ελλήνων επιστημόνων, χαρακτηρίστηκε «ιδιαίτερα πρόωρη» από αρμόδιες πηγές.

Δεδομένης όμως και της ακραίας οικονομικής συγκυρίας την οποία διέρχεται η χώρα, είναι

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Business και «άφεση αμαρτιών» η ιδέα για τα «ιερά» αγροκτήματα.

  Πρώτα τις οικονομικές επιδιώξεις της εκκλησίας και μετά τα συμφέροντα των επίδοξων «νέων αγροτών», προάγει η εξαγγελία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, αναφορικά με τη διάθεση αγροτικής γης σε ακτήμονες που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή.
 Μια βαθύτερη μελέτη του θέματος δείχνει πως πίσω από την «αγαθή» πρόταση του ιεράρχη, υποβόσκει η αγωνία των πατέρων της εκκλησίας να κλείσουν τους «ανοικτούς λογαριασμούς» με την Πολιτεία όσον αφορά στη νομιμοποίηση και μη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν λείπουν και οι «δεύτερες σκέψεις» προς την κατεύθυνση  της «απελευθέρωσης» για αστική αξιοποίηση κάποιων εκτάσεων με ιδιαίτερα μεγάλη οικονομική αξία.
  Είναι βέβαιο ότι οι πιέσεις των τροϊκανών και το κλίμα υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας ανεξαρτήτως κατόχου, σε συνδυασμό με το κλίμα που διαμορφώνεται στην κοινή γνώμη σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα, έχουν ανησυχήσει την Ιερά Σύνοδο, τα μέλη της οποίας αναζητούν τρόπους διαφυγής από τα «δίχτυα» της εφορίας, χωρίς βέβαια να τεθεί σε κίνδυνο το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει αύτη την περιουσία.
  Υπ’ αυτή την έννοια, η διάθεση για προσωρινή χρήση αυτής της περιουσίας σε ακτήμονες γεωργούς, μπορεί να λειτουργήσει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα απαλλάξει τους ιεράρχες από τα φορολογικά βάρη, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την «ιδιοκτησιακή» τους σχέση με τα αντίστοιχα ακίνητα.            


Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη τίποτε χειροπιαστό ο Αρχιεπίσκοπος έχει ήδη ανοίξει

Γιατί ρε βλάκα αναρχικέ…

Άλλη μια χρονιά απελπισίας μας τελείωσε ,γεμάτη αυτόκλητους σωτήρες, χιλιάδες εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα και τρελές ελπίδες που δεν πρόκειται να ευοδωθούν στον αιώνα τον άπειρο.
 Γιατί ρε βλάκα αναρχικέ παλεύεις και βασανίζεσαι στις φυλακές της «δημοκρατίας» αφού ο κόσμος δεν ακούει,δεν ακολουθεί ,δεν νοιάζεται;Δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία γιατί ακόμα γουστάρει αστραφτερά καθρεφτάκια και χρωματιστές χάντρες. Εδώ μιλάμε για δημοκράτες αντιμνημονιακούς φωνακλάδες που μόλις τα αρπάξουν, ξεχνάνε τις κρίσεις και τις διάφορες αντιδημοκρατικές μαλακίες. Ένα κοκαλάκι να τους πετάξουν τα αφεντικά και σκόνη η δημοκρατία, οι διάσημοι φιλόσοφοι και τα φαντασιακά άλογα της αρχαίας ελληνικής πατριδογνωσίας . Μια δουλίτσα να βρουν και γέμισαν επιτέλους τα αδειανά τους χέρια με ψώνια από τα διάφορα Hondos Center. Οποιανού το άντερο λαδώσει το συντομότερο ,οποιανού τα όνειρα εκπληρωθούν το γρηγορότερο ,όποιος καταφέρει και επιδείξει στους χωριάτες τα καταναλωτικά βραβεία αυτή τη στιγμή ,την πέτρα ενάντια σε εσένα αναρχικέ,πρώτος θα την σηκώσει.
 Εδώ μιλάμε για ιδιώτες που στεναχωριούνται για την αδυναμία πληρωμής φόρων ,αλλά ας είναι καλά το βουλευτικό προς γλείψιμο μέσον. 
Ποιος ο λόγος να τρως το κεφάλι σου άδικα ,να φυλακίζεσαι αδιάκοπα ,να βασανίζεσαι βάναυσα για μια κοινωνία ηλιθίων;
Γιατί σκοτώνεσαι ρε βλάκα αναρχικέ ,κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι χωρίς υλικά ανταλλάγματα. Οι ιδέες μπορεί να είναι ανεκτίμητες αλλά άνετα πνίγονται κάτω από το βάρος μερικών χιλιάδων ευρώ το χρόνο .Ψίχουλα,αλλά  δεν πειράζει ,θα τα καταφέρουμε εμείς οι ηλίθιοι χωρίς τις δικές σου ιδέες. Αρκεί να μας γεμίζουν αδιάκοπα τα αδειανά μας κεφάλια με όνειρα , τα κάθε λογής καθάρματα.
Οι ιδεολόγοι τελείωσαν και ήρθε η ώρα των πεινασμένων συμφεροντολόγων.

απο - noumero11

Μήλα που δεν Σαπίζουν Ποτέ, Το Νέο Μεταλλαγμένο Δημιούργημα Έτοιμο προς Κατανάλωση.


Η Καναδική εταιρία βιοτεχνολογίας “Okanagan Specialty Fruits“ με πρόσφατη αίτηση της στον Καναδικό οργανισμό τροφίμων ζητάει να της δοθεί άδεια να αρχίσει να πουλάει στις ντόπιες αγορές τα μήλα που δεν σαπίζουν ποτέ “non-browning apples“. Χωρίς όμως να δώσει στους πολίτες του Καναδά περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο παραγωγής τους.  
Τώρα η”Okanagan Specialty Fruits” προσανατολίζεται στην αγορά των “Ηνωμένων Πολιτειών”. Στις 9 Ιουλίου ο οργανισμός ελέγχου τροφίμων των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA) ανάρτησε στην ιστοσελίδα του γκάλοπ για το αν οι πολίτες επιθυμούν την πώληση μεταλλαγμένων μήλων, δίνοντας στο κοινό 60 μέρες για να εκφέρει τη γνώμη του. Φυσικά οι μόνες πληροφορίες που δόθηκαν προέρχονταν από την κατασκευάστρια εταιρεία. 
Στην ουσία ήταν ελάχιστες και προσανατολίζονταν στα οφέλη των μεταλλαγμένων τονίζοντας ότι το μόνο που έκαναν ήταν να αφαιρέσουν το γονίδιο που σαπίζει τα μήλα…

 Ακούγεται απλό, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική όπως παραδέχεται και ο κορυφαίος

Η Monsanto αγόρασε τον μεγαλύτερο Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας - Προσοχή: H λίστα των εταιριών της…



Η Monsanto αγόρασε τον μεγαλύτερο Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας *
ΜΟΝSANTO: ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ο τομέας με θέματα διατροφής καλύπτεται από μια άλλη την περιβόητη πολυεθνική εταιρεία γεωργικής βιοτεχνολογίας Μonsanto Corporation, αμερικανικών συμφερόντων ( http://www.monsanto.com/Pages/default.aspx , http://en.wikipedia.org/wiki/Monsanto ),η οποία συναντάται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο:
Η.Π.Α., Κεντρική και Νότια Αμερική, Καναδά, Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Ειρηνικό. Γραφεία της υπάρχουν και στην Ελλάδα 
( http://www.monsanto.com/whoweare/Pages/greece.aspx ).
Επίσημος σκοπός της Monsanto είναι να σταθεί στο πλευρό των αγροτών. Κι αυτό το κάνει μέσω καλλιέργειας-πώλησης-διακίνησης σπόρων, οι οποίοι αναπτύσσονται μέσω βιοτεχνολογικών και χημικών προϊόντων προστασίας των καλλιεργειών, τα οποία επίσης παρασκευάζει και διακινεί.
Μελετώντας την επίσημη ιστοσελίδα της, βλέπει κανείς αναφορές σε υπευθυνότητα, αξίες, ακεραιότητα, τιμιότητα, συνέπεια, ευπρέπεια, διαφάνεια, κατανόηση, σεβασμό και αποτελεσματική επιστασία, τα οποία όλα μαζί σε συνδυασμό, αποφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και πολλά οφέλη σε πελάτες, καταναλωτές και, φυσικά, στο περιβάλλον.
Αλλά και μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται σε τόσες χώρες, οπότε και τείνει να γίνει ένα παγκόσμιο μονοπώλιο
που θα ελέγχει τι τρώμε, προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Και φυσικά, πολλές θεωρίες συνωμοσίας
την παρουσιάζουν ως υπεύθυνη για μια παγκόσμια διατροφική συνωμοσία, με πρόσχημα την

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στη Νάξο για τάμα έρχεται η Αθηνά Ωνάση ;


Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε πριν από δυο μήνες η Αθηνά Ωνάση, όταν έπεσε από το αλογό της κατά τη διάρκεια προπόνησης, την οδήγησαν στην απόφαση να κάνει τάμα στον άγιο που γιόρταζε την μέρα που είχε το ατύχημά της. Μπορεί η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση να γλίτωσε από την πτώση από το αλογό της με μόλις μια κάκωση στον ραχιαίο, αλλά όλη αυτή η περιπέτεια -που θα μπορούσε να είχε πολύ πιο οδυνηρή εξέλιξη- την έκανε να στραφεί στην θρησκεία. Συγκεκριμένα η νεαρή κληρονόμος έκανε -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά- τάμα στη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου*, του Αγίου που γιόρταζε στις 13 Νοεμβρίου (τη μέρα του ατυχήματός της).** Αυτή την στιγμή οι συνεργάτες της τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού της στη μονή του αγίου στη Νάξο, που αναμένεται να

Εκτός βιβλίων εσόδων εξόδων τα μικρά αγροτικά εισοδήματα. Ενιαίος συντελεστής φορολόγησης 13% στα εισοδήματα του 2013

Από το 2014 (εισοδήματα 2014, δήλωση το 2015) οι περίπου 1.000.000 πολίτες που δηλώνουν και αγροτικά εισοδήματα θα φορολογούνται πλέον με βιβλία εσόδων – εξόδων. Εξαιρέσεις θα υπάρξουν για τα μικρά αγροτικά εισοδήματα. Αυτό αναφέρει το Non paper, για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού συστήματος, που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. 
Οι αποφάσεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε νέα συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση το μεσημέρι της Παρασκευής. Το φορολογικό θα πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή έως την προσεχή Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα που έχουν θέσει οι δανειστές. Επίσης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ ανακοινώθηκε ότι τελικά θα μπει ενιαίος φορολογικός συντελεστής 13% στα εισοδήματα των αγροτών του 2013 (δήλωση 2014).
Με βάση τους υπολογισμούς που έχουν γίνει στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, σήμερα οι 1.000.000 φορολογούμενοι δηλώνουν εισόδημα 9 δισ. ευρώ και πληρώνουν φόρο για αγροτικά εισοδήματα, ύψους 1,1 δισ. από το σύνολο των 9 δισ. ευρώ που δηλώνονται, μόνο 115 εκατομμύρια ευρώ, αφού φορολογούνται αποκλειστικά με βάση τεκμήρια.
Από αυτούς δε, οι 715.000 φορολογούμενοι έχουν κυρίως άλλα εισοδήματα, από μισθωτές εργασίες ή ελεύθερα επαγγέλματα, καθώς και κάποια μικρά αγροτικά εισοδήματα, αφού δηλώνονται κατά μέσο όρο 260 ευρώ το χρόνο.
Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών είναι, με το νέο σύστημα, οι αγρότες

να δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα, αφού θα απαιτούν από τους εμπόρους να τους κόβουν τιμολόγιο με τις πραγματικές τιμές για τα προϊόντα που πωλούν, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι τιμές για τον τελικό καταναλωτή.
Το οικονομικό επιτελείο ευελπιστεί ότι το νέο καθεστώς φορολόγησης των αγροτών θα συμβάλει

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η αθλιότητα της φιλανθρωπίας

 Στη λέξη φιλανθρωπία υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, στα όρια του οξύμωρου.Ο άνθρωπος είναι απλώς άνθρωπος, δεν μπορεί να είναι φιλάνθρωπος. 
Όπως ο λύκος δεν μπορεί να είναι φιλόλυκος, ούτε η κότα φιλόκοτα και ο σκύλος φιλόσκυλος.Ο σκύλος, ναι, μπορεί να είναι φιλάνθρωπος, ως το κατεξοχήν κατοικίδιο που έχει μια σχεδόν αυτοκαταστροφική προσκόλληση στο είδος μας. 
Η κότα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ φιλάνθρωπη, αν είχε μια ελάχιστη επίγνωση του προορισμού της ως σούπας ή κοκκινιστής.
 Η γάτα, αν και εξίσου προσκολλημένη στον άνθρωπο και τα ενδιαιτήματά του, δεν είναι φιλάνθρωπη. Είναι απλώς φίλαυτη. Κι επειδή αγαπάει τον εαυτό της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο- αν μπορεί να αποκληθεί αγάπη το ένστικτο αυτοσυντήρησης που έχει κάθε ον-, συμβιβάζεται με την αναγκαστική συνύπαρξή της με τον άνθρωπο. Είναι μια κατεξοχήν φιλόγατα που συνδέεται με μνημόνιο κατανόησης με τον άνθρωπο, αν υποθέσουμε ότι η βάση της συνύπαρξής της μ’ αυτόν είναι να πιάνει ποντίκια ή να προσφέρει το σώμα της στην ανθρώπινη ανάγκη για τρυφερότητα και χάδι.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι φιλάνθρωπος. Μπορεί να είναι φιλόζωος ή ζωόφιλος – ας μην

ΕΣΕΕ: Το μέτρο των αποδείξεων αγγίζει τα όρια του παραλογισμού


«Ψευδεπίγραφο και αναποτελεσματικό το μέτρο των αποδείξεων»
Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υπουργείου Οικονομικών, σε ό,τι αφορά την έκπτωση των αποδείξεων, προβλέπεται σταθερό ποσό έκπτωσης 2.100 € για τα εισοδήματα μέχρι 21.000 €, με την προϋπόθεση της κάλυψης του 25% του εισοδήματος.  Από τα 21.000 μέχρι τα 42.000 € προβλέπεται τμηματική μείωση της έκπτωσης, μέχρι την πλήρη εξάλειψη για ποσά άνω των 42.000 €, ενώ προβλέπονται πρόστιμα και κλιμακωτές αυξήσεις με φοροποινές έξτρα φόρου για λιγότερες αποδείξεις.
Καταρχήν, διαμαρτυρόμαστε έντονα, διότι το παραπάνω μέτρο θα εφαρμοστεί επιλεκτικά μόνο στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους λες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι καταναλωτές. Δεύτερον, αγγίζει τα όρια του παραλογισμού να στερούνται την έκπτωση οι φορολογούμενοι με εισοδήματα άνω των 42.000 €, δηλαδή οι μόνοι

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Σοκαριστική αντικαπνιστική καμπάνια – Ογκος αναπτύσσεται σε τσιγάρο [βίντεο]




Λένε ότι ένας τρόπος για να βοηθήσει κάποιον να διακόψει κάποια επιβλαβή συνήθεια είναι να τον σοκάρεις. Αυτό πρέπει να σκέφθηκαν και οι εμπνευστές της νέας αντικαπνιστικής καμπάνιας, που δείχνει έναν καρκινικό όγκο να αναπτύσσεται πάνω στο τσιγάρο που καπνίζει ο πρωταγωνιστής της εκστρατείας.
Η νέα αυτή αντικαπνιστική καμπάνια, που εύκολα συγκαταλέγεται στις πιο μακάβριες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, θα προβάλετε στις τηλεοπτικές οθόνες, αλλά και σε διαφημιστικές πινακίδες σε ολόκληρη τη Βρετανία επί εννέα εβδομάδες.
Οπως εξήγησε ο ιατρός καθηγητής Νταμ Ντέιβις, μέσω του βίντεο αυτού μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν καρκινικό όγκο να αναπτύσσεται πάνω στο τσιγάρο, κατά αντίστοιχο τρόπο με τον οποίο θα αναπτυσσόταν και μέσα στο ανθρώπινο σώμα.


ΑΠΟ aragma.gr

Θεοφάνεια: Το νόημα του εορτασμού


Με την εορτή των Θεοφανείων ολοκληρώνεται ένας πλούσιος λατρευτικός κύκλος που η Εκκλησία μας τον ονόμασε «Άγιο Δωδεκαήμερο».
Τα γεγονότα που εορτάζονται είναι η κατά σάρκα Γέννηση (25 Δεκεμβρίου),
 η Περιτομή (1 Ιανουαρίου) και η Βάπτιση (6 Ιανουαρίου) του Χριστού (Ματθ. 2ο και 3ο κεφ.) Γνωρίζουμε όλοι μας το ιστορικό γεγονός της Βαπτίσεως έτσι όπως το περιγράφει ο Ευαγγελιστής Ματθαίος στο 3ο κεφάλαιο του Ευαγγελίου του (στιχ. 13-17). Ο Χριστός βαπτίσθηκε για τους εξής λόγους, όπως μας τους παραθέτει ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός:
1ον Για να καθαρίσει από την αμαρτία το ανθρώπινο σώμα ολόκληρης της ανθρωπότητας αλλά και του καθενός μας προσωπικά.
2ον Για να συντρίψει τα κεφάλια των δρακόντων που έμεναν στο νερό, όπως πίστευαν οι αρχαίοι

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...