Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οι Παγίδες των επιτήδειων με τα Πέλλετ, τι πρέπει να προσέχουμε!!!

Μετά από μια σειρά έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών καθώς επίσης και μετά την δημιουργία του Ξακουστού πλέον σε όλους μας φαινόμενου της Αιθαλομίχλης που έπληξε κυρίως Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες χρήσιμες συμβουλές γύρω από την προμήθεια σας σε Βιομάζα - Πέλλετ.
  1. Αγοράζουμε  ΠΑΝΤΑ βάσει της θερμικής απόδοσης τους, και ΟΧΙ  βάσει τις τιμής πώλησης τους. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι για κάθε σόμπα καλοριφέρ ή αερόθερμη χρειάζεται η θερμική απόδοση του καυσίμου να είναι πάνω από τις 4300kcal/kg, σε αντίθετη περίπτωση η σόμπα μας δεν θα λειτουργεί σωστά θα εμφανίζει Error στην οθόνη κινδυνεύοντας να πάθει ζημιά αξίας αρκετών εκατοντάδων ευρώ. Στους καυστήρες βιομάζας εκεί μπορούμε να κάψουμε και Πέλλετ χαμηλότερης θερμικής απόδοσης, αλλά συνεπάγεται βέβαια ότι όσο πιο χαμηλή θερμική απόδοση έχει το Πέλλετ τόσο πιο πολύ καύσιμο χρειάζεται για τις ανάγκες της οικίας μας.
  2. Φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τις αναγκαίες ποσότητες για την θέρμανση της οικίας μας την περίοδο μεταξύ Απριλίου - Σεπτεμβρίου δεδομένου ότι είναι μια χαμηλή σεζόν για όλους όσους εμπορεύονται την Βιομάζα, καθώς επίσης γιατί μπορούμε να εκμεταλλευθούμε τις πολύ χαμηλές τιμές διάθεσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορούμε να βρούμε στην αγορά Πέλλετ με θερμική απόδοση πάνω από τις 4500kcal/kg σε τιμές που ξεκινούν από 240 ευρώ τον τόνο έως 290 ευρώ τον τόνο ( οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23 % ).
  3. Φροντίζουμε να μην εμπιστευόμαστε εισαγωγείς προιόντων Πέλλετ από τους λεγόμενους ''ευκαιριακους επιχειρηματιες'' αλλά από τα Ελληνικά Εργοστάσια Παραγωγής (υπάρχουν αρκετά ώστε να καλύψουν τις ανάγκες αυτήν την περίοδο) καθώς επίσης και όταν πρόκειτε για εισαγόμενο Πέλλετ φροντίζουμε ΠΑΝΤΑ να έχει τις ανάλογες πιστοποιήσεις ÖNORM M1735 και το DIN plus είναι από τις καλύτερες και εγκυρότερες πιστοποιήσεις που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά.
  4. Ο χώρος αποθήκευσης του πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ σε χώρο απόλυτα στεγανό, και εάν είναι δυνατό να ''κάθονται'' τα σακιά, σε περίπτωση που

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

9 τρόποι ενδυνάμωσης για να αντέξεις κάθε δυσκολία

Όταν έρχονται τα δύσκολα πολλές φορές απελπιζόμαστε, χάνουμε τον προσνατολισμό μας και κινδυνεύουμε να δράσουμε παράλογα ή απλώς να βυθιστούμε στην αδράνεια και στο σκοτάδι. Παρακάτω είναι 9 τρόποι ενδυνάμωσης του εαυτού ώστε να μπορέσεις με ψυχραιμία να σκεφτείς και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες σου ή θα σε κάνουν να τις παρατηρήσεις με μια άλλη ματιά. Πρόκειται για 9 διαφορετικές διάσημες τεχνικές που ευελπιστούμε να αποτελέσουν μια άγκυρα στις δύσκολες στιγμές σου.
 1) Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι τις κρίσεις δεν μπορούμε να τις διαλέξουμε. Μπορούμε όμως να διαλέξουμε το πως θα τις αντιμετωπίσουμε. Όλοι περνούν περιόδους κρίσεων και δυσκολιών στη ζωή τους. Το μόνο που διαφέρει είναι ότι κάποιοι βγαίνουν νικητές από αυτές και κάποιοι ηττημένοι (ή δεν βγαίνουν ποτέ). Μπορείς λοιπόν να παραπονιέσαι για αυτό που σου συμβαίνει ή μπορείς να αναλάβεις δράση. Και τα δύο δεν μπορούν να γίνουν. Όσο παραπονιέσαι, δεν δρας. Και όσο δρας δεν παραπονιέσαι. Αφού λοιπόν αναλάβεις δράση, κοίταξε να αποκομίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα από αυτήν την μοναδική εμπειρία.
2) Κανείς δεν είναι αβοήθητος. Το να αποδεχθείς ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνος σου είναι κάτι φυσιολογικό. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους, είναι οι καλύτεροί μου πελάτες (!). Γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι, οικογένεια – φίλοι – γείτονες οι οποίοι σίγουρα θα σε βοηθήσουν εάν τους το ζητήσεις. Θα σου προσφέρουν έστω μια συμβουλή ή έναν ξέγνοιαστο καφέ. Εάν πάλι δεν θέλεις να απευθυνθείς σε άλλους, απευθύνσου στο αντικείμενο της πίστης σου, όποιο κι αν είναι αυτό. Εάν δεν θέλεις ούτε αυτό πήγαινε σε συναθροίσεις ανθρώπων που έχουν ένα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα. Θα βοηθηθείς πολύ βλέποντας ότι και άλλοι άνθρωποι υποφέρουν όπως εσύ και θα πάρεις ιδέες για τον τρόπο που εκείνοι αντιμετωπίζουν τα πράγματα.
3) Ανοίξου σε κάποιον. Βρες έναν φίλο, έναν εξομολογητή, έναν ψυχολόγο ή το κατοικίδιό σου και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν. Είναι σημαντικό οι φόβοι να γίνουν λέξεις και συγκεκριμένες εικόνες και να εκφραστούν από μέσα

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους! Στο εμπόριο το ποτό-αντίδοτο για τους ψεκασμούς!




Το ποτό που καταργεί τα συμπτώματα των ψεκασμών, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των ημερών και σε spray για πιο αποτελεσματική και οικονομική χρήση
του Νίκου Ζαχαριάδη
Το «Anti-Psek Mix» εξουδετερώνει την επίδραση των χημικών ουσιών του αεροψεκασμού, που προκαλούν υπακοή, εμμονή στη λογική και μια σειρά άλλων νεοταξικών συμπτωμάτων, χάρη στην διεγερτική ουσία «Ξυπνατερίνη» 
Με μεγάλη επιτυχία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ξεκίνησε από σήμερα και στη χώρα μας η διάθεση του περίφημου psychodrink, που δημιούργησε ομάδα φωτισμένων επιστημόνων για να βοηθήσει το κοινό να «ξυπνήσει ρε» και να αντιδράσει, Οι κλινικές έρευνες έδειξαν ότι όσοι δοκίμασαν το αντιψεκαστικό ποτό, επέδειξαν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στους ψεκασμούς, ενώ πειράματα σε πρόβατα έδειξαν ότι βοηθάει και αυτούς που αρνούνται ότι μας ψεκάζουν, να πειστούν.
Εμπορικά, το «Anti-Psek», σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, απευθύνεται στο 33% του πληθυσμού που πιστεύει στους ψεκασμούς, και το οποίο αποτελεί το ιδανικό target group αφού, όπως λένε, «αν πίστεψαν στους ψεκασμούς είναι έτοιμοι να πιστέψουν τα πάντα».
Πάντως το «Anti-Psek», δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από τον ΕΟΦ, γεγονός που σύμφωνα με εξειδικευμένα blogs οφείλεται στα συμφέροντα των κατασκευαστών αντιψεκαστικών καπέλων, που φοβούνται ότι το νέο προϊόν θα μειώσει τις πωλήσεις τους. 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
απο Moufanet

Η ιστορία των οργίων σε 477 λέξεις

Χάρη στα αντικείμενα της παλαιολιθικής εποχής που έχουν βρεθεί άθικτα, γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος για χιλιάδες χρόνια τώρα αρεσκόταν στο ομαδικό σεξ.
  Η Κέιτ Φράνκ, σεξολόγος και ερευνητής, εκτιμά ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να καταλήξει η ανθρωπότητα σε βέβαια συμπεράσματα για την εξέλιξη των οργίων. Στο βιβλίο της «Ένα ταξίδι στον κόσμο του ομαδικού σεξ», δηλώνει ότι δεν υπάρχουν ακαδημαϊκές μελέτες επί του θέματος κυρίως γιατί οι φοιτητές μάλλον διστάζουν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα ταμπού.
Παρόλα αυτά, η έρευνά της έδειξε ότι τα όργια πραγματοποιούνταν ήδη από την εποχή των σπηλαίων, αλλά ποτέ δεν ήταν απολύτως ενταγμένα στην καθημερινότητα. Συνήθως ήταν μέρος κάποιου τελετουργικού ή κάποιας γιορτής, ενώ πάντα ήταν κομματάκι ταμπού. «Οι άνθρωποι πάντα το έκαναν. Ακόμη και οι πιο συντηρητικοί. Η παράβαση είναι γλυκό πράγμα», γράφει.

  Την ώρα που οι σύγχρονοι Αμερικάνοι συμμετέχουν σε τρίο ή όργια για να πειραματιστούν ή να εμπλουτίσουν την σεξουαλική τους ζωή, οι ειδικοί θεωρούν ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν διαφορετικά κίνητρα. Το τελετουργικό ομαδικό σεξ σηματοδοτούσε κύκλους της φύσης και μεταβάσεις σε συγκεκριμένες κοινωνίες, όπως γάμοι ή σπορά. Θεωρείται πιθανό, επίσης, ότι το ομαδικό σεξ είχε στόχο να τραβήξει τα βλέμματα των θεών.
  Κατά άλλους μελετητές, οι κυνηγοί ήταν πολυγαμικοί και οργάνωναν όργια. Αυτοί ήταν υπέρμαχοι της ισότητας και η κοινωνική τους οργάνωση βασιζόταν στην κοινοκτημοσύνη – κάτι που προφανώς επεκτεινόταν και στις σεξουαλικές σχέσεις.
  O Κρίστοφερ Ράιαν και η Κασίλντα Τζεθά υποστηρίζουν ότι το 95% της περιόδου που ο άνθρωπος έχει ανατομικά εξελιχθεί στην σημερινή του μορφή

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...