Τι μέρες «πέφτουν» οι αργίες του 2014;

Η αλήθεια είναι ότι οι αργίες είναι η χαρά του κάθε εργαζόμενου, του μαθητή, του φοιτητή, με απλά λόγια εκατομμυρίων ανθρώπων. Για να ξέρετε λοιπόν από νωρίς (ίσως και πάρα πολύ νωρίς, εδώ που τα λέμε) τι μας επιφυλάσσει το 2014, πάρτε χαρτί και στυλό και ξεκινήστε να υπολογίζετε τις…επόμενες μέρες άδειας που θα πάρετε.
Αρχίζουμε στις 3 Μαρτίου που είναι Καθαρά Δευτέρα για το πρώτο μετά των Φώτων επίσημο τριήμερο. Ακολουθεί η 25η Μαρτίου που για το 2014, «πέφτει» ημέρα Τρίτη και χαλάει λίγο τα πράγματα.
Επόμενη…στάση το Πάσχα, που φέτος θα το γιορτάσουμε 20 Απριλίου (άρα από Μ.Παρασκευή 18 Απριλίου μέχρι Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου, υπολογίστε χαλάρωση και οικογενειακά φαγοπότια).
Η Πρωτομαγιά είναι μέρα Πέμπτη ενώ για την απόδραση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος (την πρώτη επίσημη του καλοκαιριού) κλείστε δωμάτια και εισιτήρια για το σ/κ 7 και 8 Ιουνίου και τη Δευτέρα φυσικά στις 9 του μήνα.
Ο Δεκαπενταύγουστος μας επιφυλάσσει ένα εκπληκτικό τριήμερο καθώς πέφτει Παρασκευή ενώ η 28η Οκτωβρίου, όπως και η άλλη εθνική επέτειος γιορτάζεται ημέρα Τρίτη για το 2014. «Τυχεροί» φέτος είναι οι καθηγητές, δάσκαλοι, σπουδαστές και μαθητές καθώς η 17η Νοέμβρη είναι Δευτέρα.
Και τέλος τα Χριστούγεννα του 2014 είναι ημέρα Πέμπτη (με Παρασκευή αργία, εκτός από τα εμπορικά καταστήματα βέβαια) και Πρωτοχρονιά επίσης Πέμπτη. c
 
ΑΠΟ lickatlife.gr

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *