Ν.Δ. προκαλεί Τσίπρα να ανέβει με τα γόνατα στην Παναγία της Τήνου!


Η Επιτροπή Ορθόδοξων Εμπειρογνωμόνων (Ε. Λουκά, Δ. Λιακόπουλος και Σεραφείμ Πειραιώς) , με επικφαλής τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον «Διάδρομο Προσκυνήματος» στην Παναγία της Τήνου
Η Επιτροπή Ορθόδοξων Εμπειρογνωμόνων (Ε. Λουκά, Δ. Λιακόπουλος και Σεραφείμ Πειραιώς) , με επικφαλής τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον «Διάδρομο Προσκυνήματος» στην Παναγία της Τήνου
του Νίκου Ζαχαριάδη 
 Το υπέρτατο θρησκευτικό τεστ καλείται να περάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να αποδείξει στον ελληνικό λαό, πως τα θρησκευτικά του πιστεύω, δεν εμποδίζουν την Παναγία να φέρει την ανάπτυξη!
Από επιτροπή ορθόδοξων εμπειρογνωμόνων καλείται να εξεταστεί, εντός των επόμενων ημερών, ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με επείγον σήμα της αρμόδιας επιτροπής που έχει ιδρύσει η χώρα μας με ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε.
Στα πλαίσια του θρησκευτικού check-up, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – που, σημειωτέον, έχει επανειλημμένα προσβάλει την πίστη των Ελλήνων, αρνούμενος να συμπεριλάβει τη Μεγαλόχαρη, στον οικονομικό του σχεδιασμό – θα κληθεί καταρχήν να ανέβει με τα γόνατα από το λιμάνι της Τήνου, μέχρι τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και να αποθέσει επάνω της τάμα με την εικόνα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Τη διαδικασία θα επιβλέπει η ειδική συνεργάτις της κυβέρνησης, κυρία Ελένη Λουκά.
Στη συνέχεια, (υπό την προϋπόθεση πάντα ότι η βαθμολογία της κυρίας Λουκά είναι θετική), ο Αλέξης Τσίπρας, θα υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις από τον έκτακτο επιστημονικό συνεργάτη της κυβέρνησης κ. Δημοσθένη Λιακόπουλο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το αίμα του περιλαμβάνει το περίφημο γονίδιο Ιχώρ ή αν τόσο καιρό λειτουργεί σαν εκπρόσωπος των Νεφελίμ που οδηγεί τους νέους επιστήμονες-σκιέρ της χώρας μας στην κοίλη Γη.
Τέλος, θα πάρει σειρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος θα ρίξει τον Αλέξη Τσίπρα σε μια ειδική δεξαμενή με αγιασμό, για να διαπιστώσει αν θα καταφέρει να επιπλεύσει. Τέλος, θα ακολουθήσει μονομαχία με ταυτόχρονη ευλογία του Αγιασμού, ώστε να διαπιστωθεί ποιος από τους δύο θα διατηρηθεί περισσότερο διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τεστ δεν θα συμπεριληφθεί τελικά, η δοκιμασία της εικόνας που αναβλύζει μύρο – όπως είχε προτείνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου – διότι κρίθηκε ως μη αξιόπιστη.
Σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας, αποτύχει σε κάποια από τις παραπάνω δοκιμασίες και κριθεί Ορθόδοξα ανεπαρκής, δημιουργείται μείζον πολιτικό και πολιτειακό πρόβλημα, καθώς θα δυσκολέψει ιδιαίτερα το έργο της παραδοσιακής οικονομικής συνεργασίας, μεταξύ κράτους και Εκκλησίας που έχει αποφέρει μεγάλα κέρδη στους πιστούς συνεταίρους της Εκκλησίας τα τελευταία χρόνια.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο - Moufanet

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *