Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σε επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, βρίσκεται ο Ξηρός!

Ο οικοδεσπότης Κιμ Γιουνγκ Ουν με την έμπιστη του Ραν Ταν Πλαν και τους επίσημους καλεσμένους του (Εγκεκριμένη φωτογραφία)
Ο οικοδεσπότης Κιμ Γιουνγκ Ουν με την έμπιστη του Ραν Ταν Πλαν και τους επίσημους καλεσμένους του (Εγκεκριμένη φωτογραφία)
TOY  - Νίκο Ζαχαριάδη
 Τιμώμενος καλεσμένος του προέδρου Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι τελικά, το ηγετικό μέλος της 17 Νοέμβρη, καθώς διακρίνεται καθαρά σε φωτογραφία διεθνούς πρακτορείου, να παρακολουθεί μαζί του, από τα θεωρεία των επισήμων κάποιον αγώνα μπάσκετ
Ως μέλος της ελίτ του βορειοκορεατικού καθεστώτος, φαίνεται ότι έγινε τελικά δεκτός ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ο Έλληνας δραπέτης, εμφανίστηκε δημόσια τις προηγούμενες μέρες, στον κλειστό κύκλο του δικτάτορα της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, μαζί με τον Ντένις Ρόντμαν και μια μυστηριώδη κοπέλα με την οποία δεν σταμάτησαν λεπτό να ανταλάσσουν ματιές όλο πάθος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα που αποκάλυψε πρώτη ότι η πραγματική αιτία της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν μια γυναίκα, η 27χρονη αγαπημένη του Έλληνα καταζητούμενου, είναι υψηλόβαθμη στρατιωτικός, ανήκει στα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Κιμ Γιόνγκ Ουν και έχει ειδικευθεί στην εκπαίδευση σκύλων για εκτελέσεις θείων και άλλων αντικαθεστωτικών.
Η γνωριμία της με τον Έλληνα εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο μέσω αλληλογραφίας και με τον καιρό εξελίχθηκε σε φλογερό πάθος που οδήγησε τελικά τη νεαρή βορειοκορεάτισσα να τον προσκαλέσει στη χώρα της. Όπως δήλωσαν πάντως στην ίδια εφημερίδα, άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στην παρέα, ο Βορειοκορεάτης Πρόεδρος (που μάλλον θα είναι και κουμπάρος του ζευγαριού), είναι ενθουσιασμένος με τον Έλληνα κατάδικο καθώς θεωρεί ότι έχουν πλήρη ιδεολογική ταύτιση ενώ έχει δείξει ενδιαφέρον και για τις μεθόδους εκτέλεσης που χρησιμοποιεί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟ - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...