Κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του Α. Σαμαρά από την προεδρία της Ε.Ε.

ΤΟΥ Νίκου Ζαχαριάδη 
Άγνωστες στιγμές από το παρασκήνιο αλλά και προσωπικές μαρτυρίες για όλες τις κρίσιμες μάχες που κλήθηκε να δώσει κατά το πρώτο 24ωρο της προεδρίας του, περιλαμβάνει ο απολογισμός του Έλληνα πρωθυπουργού Ένα έργο ιδιαίτερα χρήσιμο για τον Ιστορικό του Μέλλοντος, που αφηγείται το τιτάνιο έργο ενός ηγέτη που βρίσκεται ήδη μια ολόκληρη ημέρα στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυκλοφόρησε ήδη στα βιβλιοπωλεία, με την υπογραφή (και την εντολή) του Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέδωσε το χρονικό της 24ωρης δράσης του, προκειμένου να ενισχύσει το ηθικό του Ελληνικού Λαού και να του εμπνεύσει αίσθημα υπερηφάνειας για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο ηγέτης του στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Το βιβλίο, που έχει τον τίτλο «Εγώ, ο Πρόεδρος», φιλοδοξεί να αποτελέσει ορόσημο για τους Έλληνες, καθώς θέλει να δείξει ότι ένα απλό αξίωμα είναι αρκετό, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα, δεδομένου ότι θεωρεί πως για τους ψηφοφόρους, σημασία έχουν οι εντυπώσεις και όχι η πραγματικότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ωρών, πρόκειται να κυκλοφορήσει και ένα ακόμα βιβλίο, αυτή τη φορά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που -κάτω από τον τίτλο «Εγώ ο Αντιπρόεδρος»- θα αφηγείται τις δικές του προσπάθειες κατά το πρώτο 24ωρο της Ελληνικής Προεδρίας.

 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
 
ΑΠΟ Moufanet 

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *