Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Σαμαράς: «Το πρωτογενές πλεόνασμα, θα πάει στον Θεό που μας βοήθησε»

Σαφώς ανανεωμένος, επέστρεψε ο Πρωθυπουργός από την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος
Σαφώς ανανεωμένος, επέστρεψε ο Πρωθυπουργός από την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος
Την πρόθεση της κυβέρνησης, να δοθεί το σύνολο του πρωτογενούς πλεονάσματος στην Εκκλησία, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς αφού -σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Άγιον Όρος- «με τη βοήθεια του Θεού, σταθήκαμε όρθιοι».
 Χάρη στη γενναία απόφαση της κυβέρνησης, να φορολογηθούν παραπάνω οι πολίτες, προκειμένου να μη μειωθούν στο ελάχιστο οι μισθοί των κληρικών, «καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την ευνοϊκή διαμεσολάβησή τους στον Θεό και κατά συνέπεια να έχουμε τη βοήθειά Του για την έξοδο από την κρίση. Άρα, είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος. «Χωρίς τον Θεό, να οδηγεί τους φορολογούμενους στις εφορίες, δεν θα μπορούσαμε να εισπράξουμε τα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές, με αποτέλεσμα να είμαστε σε δυσμενή διαπραγματευτική θέση απέναντι στην Ευρώπη», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
 Μάλιστα, για να τονίσει τη συνεισφορά της Ορθοδοξίας στο ξεπέρασμα της ευρωπαϊκής κρίσης, καθώς και τον ρόλο των Γερόντων του Αγ. Όρους στο ευρωπαϊκό ιδεώδες, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια ακόμα αλλαγή στο λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας: Έτσι, στη θέση του πανιού στο γνωστό καραβάκι, θα τοποθετηθεί ο Σταυρός ώστε να γίνει σαφές από πού αντλεί τη δύναμή του το ελληνικό οικονομικό θαύμα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό (εκτός από τη φράση του Αντώνη Σαμαρά «Με τη βοήθεια του Θεού, σταθήκαμε όρθιοι») και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟ - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...